Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Deel dit Artikel
X
Care for Nature

Care for Nature

 

Wij geloven dat de natuur precies weet hoe het moet. Ook als het om opvoeden en de zorg voor je kinderen gaat. Je natuurlijke instinkt, helpt je vaak het beste uit de brand als je weer eens met een huilende baby in de supermarkt staat of met een hongerig kindje aan het wandelen bent. 

dinsdag, 28 mei, 2019 - 11:34

NaturNes Bio care for nature buitenspelen fietsen

Wij vinden het dan ook belangrijk om die natuur met zorg te behandelen en iets terug te doen. Daarom verbeteren we voortdurend onze landbouwmethoden, streven we naar zero emission-fabrieken en volledig recyclebare verpakkingen. 

We doen ons best om de natuur te behouden zoals we hem hebben gevonden. We voegen geen kunstmatige voedingsstoffen toe aan onze bodems en zorgen we ervoor dat deze op een natuurlijke wijze gezond blijven. We laten onze ingrediënten groeien in hun eigen tempo; precies zoals de natuur het bedoeld heeft. 

Iedere stap is er eentje en alle positieve acties die we vandaag ondernemen, helpen om een betere toekomst op te bouwen voor zowel je baby als voor de natuur om hem heen. Doe jij met ons mee?

naturnes bio its naturel parenting

Lees meer

Meld je aan voor NESTLÉ Baby & me

En ontvang direct een superhandig voedingsboekje, gepersonaliseerde nieuwsbrieven en uitnodigingen voor het testen van (nieuwe) babyvoeding producten.

  • Voedingsboekje NestléOntvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordervol tips en handige voedingsschema's.
  • Nieuwsbrieven afgestemd op leeftijd kindjeOntvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje.
  • Testen NESTLÉ babyvoedingWe nodigen jou en je kindje uit om (nieuwe) NESTLÉ babyvoeding te testen.
  • Winactie baby & meOf wat dacht je van 'Baby & me' members-only winacties waarmee mooie prijzen te winnen zijn.
Gerelateerd
Zoeken

Niet gevonden
waar je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.