Baby
Artikel
Add this post to favorites

Bio voor baby's

Na 6 maanden gaat er voor je kleintje een nieuwe wereld open. De dagelijkse hoeveelheid granen zuivel, fruit en groente worden een belangrijk onderdeel van het voedingsschema. Als ouders zijn wij hier dan ook druk mee bezig. Maar wat kiezen we dan? Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende opties.

2 min lezen Mei 17, 2024
Bio voor baby's Naturnes Bio

 

Het liefst zou je alle voeding zelf bereiden. Toch is dat in de praktijk best lastig; welke ingrediënten, aangepaste hoeveelheden, je eet zelf iets wat je kleintje nog niet mag en soms heb je simpelweg te weinig tijd.

NaturNes Bio is er om ouders te helpen met gevarieerde biologische babyvoeding. Je kunt kiezen uit ontbijtgranen, zuivelhapjes, maaltijden en tussendoortjes, zodat je voor ieder moment van de dag een alternatief hebt. Allemaal baby biologisch. Allemaal lekker

Onze voeding is speciaal gericht op baby’s en met veel zorg bereid. Zo voeren we naast de controles op biologische voeding nog eens 90 additionele controles uit om er zeker van te zijn dat de kwaliteit van onze producten geschikt is voor jouw baby. Onze groente en fruit groeien en rijpen op hun eigen tempo. Hierna worden ze zo kort mogelijk gestoomd of gekookt, zodat vitamines en voedingsstoffen zoveel mogelijk worden behouden, zonder kunstmatige toevoegingen aan grond en water. Dat betekent een natuurlijke manier van bebouwing, en een gezonde grond. 

Wij streven ernaar de natuur te behouden zoals we die gevonden hebben. Dat begint bij de ingrediënten en stopt pas bij onze producten. Daarom durven we met een gerust hart te zeggen dat onze biologische babyvoeding een goed alternatief is voor jouw baby.

Want zeg nou zelf, zelf bereiden biedt niet altijd een garantie op succes, toch

 

Geniet van de voordelen van

MVP Logo

Zo ontvang je een superhandig voedingsboekje, gepersonaliseerde nieuwsbrieven en uitnodigingen voor het testen van (nieuwe) babyvoeding producten.

 • Handige voedingstips baby

  Tips voeding

  Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordevol tips en voedingsschema's

 • Gepersonaliseerde nieuwsbrieven

  NIEUWSBRIEF OP MAAT

  Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje

 • Test Nestlé Babyvoeding producten

  Test onze producten

  We nodigen jou en je kindje uit om (nieuwe) babyvoeding producten te testen.

 • Winacties Nestlé Babyvoeding

  Winacties

  'Baby & me' members-only winacties met leuke prijzen.