Baby
Artikel
Add this post to favorites

Care for Nature

Wij geloven dat de natuur precies weet hoe het moet. Ook als het om opvoeden en de zorg voor je kinderen gaat. Je natuurlijke instinkt, helpt je vaak het beste uit de brand als je weer eens met een huilende baby in de supermarkt staat of met een hongerig kindje aan het wandelen bent. 

2 min lezen Mei 17, 2024
NaturNes Bio care for nature

 

Wij vinden het dan ook belangrijk om die natuur met zorg te behandelen en iets terug te doen. Daarom verbeteren we voortdurend onze landbouwmethoden, streven we naar zero emission-fabrieken en volledig recyclebare verpakkingen. 

We doen ons best om de natuur te behouden zoals we hem hebben gevonden. We voegen geen kunstmatige voedingsstoffen toe aan onze bodems en zorgen we ervoor dat deze op een natuurlijke wijze gezond blijven. We laten onze ingrediënten groeien in hun eigen tempo; precies zoals de natuur het bedoeld heeft. 

Iedere stap is er eentje en alle positieve acties die we vandaag ondernemen, helpen om een betere toekomst op te bouwen voor zowel je baby als voor de natuur om hem heen. Doe jij met ons mee?

 

Geniet van de voordelen van

MVP Logo

Zo ontvang je een superhandig voedingsboekje, gepersonaliseerde nieuwsbrieven en uitnodigingen voor het testen van (nieuwe) babyvoeding producten.

 • Handige voedingstips baby

  Tips voeding

  Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordevol tips en voedingsschema's

 • Gepersonaliseerde nieuwsbrieven

  NIEUWSBRIEF OP MAAT

  Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje

 • Test Nestlé Babyvoeding producten

  Test onze producten

  We nodigen jou en je kindje uit om (nieuwe) babyvoeding producten te testen.

 • Winacties Nestlé Babyvoeding

  Winacties

  'Baby & me' members-only winacties met leuke prijzen.