Baby
Artikel
Add this post to favorites

Natural Parenting Promise

Natuurlijk is jouw kindje de leukste, mooiste, grappigste en slimste van allemaal! Dat vinden wij ook. Wij geloven dat jij weet wat het beste voor je kindje is en dat dat voor iedereen verschillend is. Dat hoeven wij je dus niet uit te leggen.  Want jij bent goed bezig, en dat vertellen we elkaar veel te weinig.

3 min lezen Mei 10, 2023
Natural Parenting Promise - its natural parenting

We weten dat niet altijd alles perfect kan gaan. Een dag met een kindje loopt vaak anders dan je had bedacht. Kleertjes blijven niet altijd schoon, haartjes zijn niet perfect gekamd. Nadat je heerlijk hebt gekookt, eet je kleintje niet altijd vrolijk het bordje leeg en de nachten gaan niet altijd even vlekkeloos. Je zit dan niet te wachten op goedbedoelde tips en hulp van een ander. Want hé mam, hé pap, je bent goed bezig. Ja, jij! 

Wij vinden dat alle papa’s en mama’s het goed doen. En willen alle ouders steunen in het niet perfecte ouderschap. Daarom geloven wij in onze Natural Parenting Promise met 3 beloftes aan alle ouders:


1.     We laten echte ouders zien, nooit modellen

We laten papa’s en mama’s zien van verschillende leeftijden met verschillende gezinnen; eén ouder gezinnen, 1, 2, 3,…of meer kindjes, twee mama’s, twee papa’s, getrouwd of samenwonend, een huis in de stad of bij het bos. 
 

2.     We laten zien hoe het gaat in het dagelijks leven

We laten echte, dagelijkse situaties zien. Ouders en kinderen in hun eigen omgeving. Van een middagje spelen in de speeltuin, samen aan tafel voor het avondeten of het dagelijkse ritueel van naar bed brengen. Daar horen ook de minder perfecte situaties bij; het vallen van de glijbaan, met een voet op tafel tijdens het eten, vieze slabbetjes en warrige haartjes. Wij vinden deze niet zo perfecte situaties juist zo perfect.   

3.     We helpen ouders in het niet perfecte ouderschap

We weten dat je naast papa en mama ook nog steeds vriend, vriendin, broer, zus, collega, partner... en gewoon jezelf bent. Je wilt nog steeds winkelen, voetbal kijken, sporten, werken, uiteten, naar dat festival. En dat doe je met vrienden, met je partner of als gezin en je neemt je kindje(s) gewoon mee! We weten ook dat je niet altijd tijd hebt om uitgebreid te koken en dat niet altijd alle bordjes leeg gegeten worden. Op dit soort momenten willen we je helpen om het jou makkelijk te maken, zonder schuldgevoel. Daarom hebben wij biologische babyvoeding en tussendoortjes om jou te helpen het goed te blijven doen. We hebben maaltijdpotjes, toetjes, smoothies en sapjes.

 

 

Geniet van de voordelen van

MVP Logo

Zo ontvang je een superhandig voedingsboekje, gepersonaliseerde nieuwsbrieven en uitnodigingen voor het testen van (nieuwe) babyvoeding producten.

 • Handige voedingstips baby

  Tips voeding

  Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordevol tips en voedingsschema's

 • Gepersonaliseerde nieuwsbrieven

  NIEUWSBRIEF OP MAAT

  Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje

 • Test Nestlé Babyvoeding producten

  Test onze producten

  We nodigen jou en je kindje uit om (nieuwe) babyvoeding producten te testen.

 • Winacties Nestlé Babyvoeding

  Winacties

  'Baby & me' members-only winacties met leuke prijzen.