Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Deel dit Onderwerp Pagina
X

Over ons

Over ons

We helpen je graag

Jij als ouder wilt natuurlijk het allerbeste voor je kindje. Wij begrijpen als geen ander dat je soms vragen hebt. Je kan ook niet alles weten. Daarom helpen we je graag!

Dit wist je vast nog niet over Nestlé...

  • Apotheker Henri Nestlé ontwikkelde in 1867 de allereerste babyvoeding; melk met granen
  • Het eerste product van Nestlé was babyvoeding
  • Nestlé is wereldwijd al meer dan 150 jaar expert in babyvoeding
  • Het Nestlé Research Centre is dagelijks bezig met wetenschappelijk onderzoek
  • Nestlé is voorloper op het gebied van genderneutraliteit (lees hier meer)

Geschiedenis

In 1867 ontwikkelde de apotheker Henri Nestlé de eerste zuigelingenvoeding voor een baby, waarvan de moeder geen borstvoeding kon geven. Destijds een revolutionaire doorbraak!

Nu is Nestlé, alweer bijna anderhalve eeuw, wereldwijd de nummer één in zuigelingen- en babyvoeding. Nestlé heeft bewezen baby's en peuters een goede start te geven. Een veilig gevoel om te weten dat je op zoveel ervaring kunt terugvallen en dat dagelijks miljoenen moeders wereldwijd samen met jou vertrouwen op Nestlé voor de voeding van hun liefsten. Niet alleen omdat die wetenschappelijk getest is, maar ook vanwege de uitstekende smaak.

Wist je dat de eerste zuigelingenvoeding die ooit in Nederland verkocht werd van Nestlé was, en al in 1868?

 nestel farine lactee baby met papieren hoedje en vinger in de mond

Hoe het allemaal begon

De lange geschiedenis Nestlé is begonnen in 1867. Lees per tijdsperiode hoe Nestlé wereldwijd bekend werd en hoe het vandaag de dag nog steeds blijft vernieuwen voor ouders en baby’s.

Ontwikkeling van het assortiment

Ontwikkeling van het assortiment

Passende voeding voor elke ontwikkelingsfase van je baby. Vanaf de jaren zestig namen vrouwen een leefwijze aan die geheel verschilde van de voorgaande generaties. Naast het assortiment “melkpoeders” kwam er een scala aan nieuwe voedingsproducten. Speciaal ontwikkeld door voedingsdeskundigen van Nestlé, om tegemoet te komen aan de nieuwe behoeften van moeders. En om de smaak van baby’s al snel te ontwikkelen, zodat ze een goede start maken in het leven.
 

Slapende baby

Onze toewijding

We zijn er voor jou en je kindje, en we zullen er in de toekomst ook voor je zijn.

Kwaliteit, onderzoek en ontwikkeling

Omdat kinderen kwetsbaar zijn, moeten hun voedingsmiddelen aan strengere eisen voldoen dan de voedingsmiddelen voor volwassenen. Bij Nestlé weten we dat vooral de allerkleinste kindjes kwetsbaar zijn. Daarom gaan wij zelfs een stapje verder dan de wetgeving. Zo wordt onze babyvoeding streng gecontroleerd op zout- en suikergehalte, kwaliteit en de hoeveelheid vetten. Ook hanteren we speciale bereidingsmethodes. Zodat onze babyvoeding niet alleen gevarieerd en voedzaam is maar ook lekker smaakt. We zetten ons hier elke dag weer voor in om hier aan te voldoen. Net zoals Henri Nestlé, vanaf het moment dat hij begon, meer dan 150 jaar geleden.

Kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veiligheid

Alleen het beste voor onze kleintjes: dit is het simpele motto wanneer de grondstoffen worden ingekocht. Rijp fruit en verse groenten, melk en vlees van gecertificeerde boerderijen – dit maakt onze producten zo goed.
 

Richtlijnen kwaliteit

Richtlijnen kwaliteit

Sinds 1993 zijn kwaliteit en veiligheid opgenomen in het Nestlé Kwaliteitssysteem, wat alle elementen van de voedselketen dekt.
 

Contact

Neem contact met ons op

Wij willen graag op de hoogte blijven van jouw mening over Nestlé Babyvoeding of één van onze producten. 

 

Neem contact met ons op
Zoeken

Niet gevonden
waar je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.