Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Deel dit Onderwerp Pagina
X

Over ons

Over ons

Onze toewijding

Omdat niemand jou helemaal kan voorbereiden op hoe het zal zijn. En wanneer het gaat over de verzorging en voeding van jezelf, je toekomstige baby en je dierbare kindje, je niet alleen wilt begrijpen hoe, maar ook waarom. Zodat jij je kunt voelen als een geïnformeerde, zelfverzekerde en moderne (toekomstige) mama.

Omdat babyvoeding het beginpunt is van het bedrijf Nestlé, al sinds het begin in 1867. Daarom staan wij graag dicht bij de mama’s. Met praktisch advies, geavanceerde wetenschap in voeding, handige dagelijkse toepassingen en een vriendelijke geruststelling proberen wij je te helpen met jouw dagelijkse zorg en voedingskeuzes.

Omdat wij Nestlé Babyvoeding zijn, met al meer dan 150 jaar ervaring. We zijn er voor jou en je kindje, en we zullen er in de toekomst ook voor je zijn.

Omdat wij willen wat jij wilt; het geven van een gezonde start voor een gezonde toekomst.

Geschiedenis

In 1867 ontwikkelde de apotheker Henri Nestlé de eerste zuigelingenvoeding voor een baby, waarvan de moeder geen borstvoeding kon geven. Destijds een revolutionaire doorbraak!

Nu is Nestlé, alweer bijna anderhalve eeuw, wereldwijd de nummer één in zuigelingen- en babyvoeding. Nestlé heeft bewezen baby's en peuters een goede start te geven. Een veilig gevoel om te weten dat je op zoveel ervaring kunt terugvallen en dat dagelijks miljoenen moeders wereldwijd samen met jou vertrouwen op Nestlé voor de voeding van hun liefsten. Niet alleen omdat die wetenschappelijk getest is, maar ook vanwege de uitstekende smaak.

Wist je dat de eerste zuigelingenvoeding die ooit in Nederland verkocht werd van Nestlé was, en al in 1868?

baby old school

Hoe het allemaal begon

De lange geschiedenis Nestlé is begonnen in 1867. Lees per tijdsperiode hoe Nestlé wereldwijd bekend werd en hoe het vandaag de dag nog steeds blijft vernieuwen voor ouders en baby’s.

Ontwikkeling van het assortiment

Ontwikkeling van het assortiment

Passende voeding voor elke ontwikkelingsfase van je baby. Vanaf de jaren zestig namen vrouwen een leefwijze aan die geheel verschilde van de voorgaande generaties. Naast het assortiment “melkpoeders” kwam er een scala aan nieuwe voedingsproducten. Speciaal ontwikkeld door voedingsdeskundigen van Nestlé, om tegemoet te komen aan de nieuwe behoeften van moeders. En om de smaak van baby’s al snel te ontwikkelen, zodat ze een goede start maken in het leven.
 

150 jaar ervaring

Onze toewijding

We zijn er voor jou en je kindje, en we zullen er in de toekomst ook voor je zijn.

Kwaliteit, onderzoek en ontwikkeling

Omdat kinderen kwetsbaar zijn, moeten hun voedingsmiddelen aan strengere eisen voldoen dan de voedingsmiddelen voor volwassenen. Bij Nestlé weten we dat vooral de allerkleinste kindjes kwetsbaar zijn. Daarom gaan wij zelfs een stapje verder dan de wetgeving. Zo wordt onze babyvoeding streng gecontroleerd op zout- en suikergehalte, kwaliteit en de hoeveelheid vetten. Ook hanteren we speciale bereidingsmethodes. Zodat onze babyvoeding niet alleen gevarieerd en voedzaam is maar ook lekker smaakt. We zetten ons hier elke dag weer voor in om hier aan te voldoen. Net zoals Henri Nestlé, vanaf het moment dat hij begon, meer dan 150 jaar geleden.

Producten

Kwaliteit en veiligheid

Alleen het beste voor onze kleintjes: dit is het simpele motto wanneer de grondstoffen worden ingekocht. Rijp fruit en verse groenten, melk en vlees van gecertificeerde boerderijen – dit maakt onze producten zo goed.
 

Richtlijnen kwaliteit

Richtlijnen kwaliteit

Sinds 1993 zijn kwaliteit en veiligheid opgenomen in het Nestlé Kwaliteitssysteem, wat alle elementen van de voedselketen dekt.
 

Contact

Neem contact met ons op

Wij willen graag op de hoogte blijven van jouw mening over Nestlé Babyvoeding of één van onze producten. 

 

Neem contact met ons op

Niet gevonden
waar je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.