Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kwaliteit en veiligheid


Nestlé Kwaliteit
Bij Nestlé zetten we een globale standaard voor kwaliteit. Veiligheid en afwezigheid van schadelijke stoffen zijn essentieel, met name voor babyvoeding. Ons kwaliteitsdoel is eenvoudig: we willen gezonde producten maken van hoge kwaliteit waarmee jij je baby veilig kunt voeden. Maar een hoge kwaliteit kan niet alleen worden gegarandeerd door een zorgvuldige productie. Dit is een totale aanpak waarbij elke stap van het productieproces wordt onderzocht en geoptimaliseerd. Hierbij is de keuze van grondstoffen uiteraard belangrijk. Ons kwaliteitssysteem begint dus al in de vroegste stadia, bijvoorbeeld met de selectie van gewassen en weilanden en eindigt bij het eindproduct. Alleen op deze manier kunnen we de kwaliteit garanderen die de strikte wettelijke eisen te boven gaat. Zo kunnen we ouders en baby’s een breed scala aan producten aanbieden waarop ze volledig kunnen vertrouwen.
Wat maakt onze babyvoeding zo veilig?

- Hoge kwaliteit van grondstoffen
- Zorgvuldige productie
- Kwaliteitscontroles

Onder leiding van de beste experts
Het ontwikkelen van het optimale recept is geen gemakkelijke taak, en onmogelijk om te doen zonder hulp. Daarom werken onze experts nauw samen met onderzoekers, voedingskundigen en artsen. Moeders kunnen er zeker van zijn dat onze producten zijn gemaakt met behulp van de meest moderne onderzoekstechnieken. De kennis van de experts is essentieel voor een goede basis. Onderzoek vindt plaats naar bijvoorbeeld de spijsvertering, de stofwisseling en allergieën bij zuigelingen en jonge kinderen. Met de informatie die we verzamelen proberen we de babyvoeding steeds te verbeteren en nieuwe producten te ontwikkelen. Hierbij wordt altijd streng gelet op de ingrediënten en de productieprocessen. Zo kunnen we de kwaliteit en veiligheid maximaal garanderen. 
Onder het motto 'Good Food, Good Life' zet het concern zich op alle mogelijke manieren in om de hoogwaardige kwaliteit van haar voeding te handhaven en te verbeteren. Nestlé beschikt over een groot onderzoekscentrum: NRC (Nestlé Research Center) met verschillende product specifieke Product Technology Centers waar onderzoek en ontwikkeling van producten en industriële processen plaatsvindt in alle sectoren van de voedingsmiddelenindustrie. Nestlé Nutrition speelt een belangrijke rol in informatievoorziening en kennisondersteuning op het gebied van zuigelingen- en babyvoeding. Naast het organiseren van workshops en symposia geeft Nestlé (Engelstalige) wetenschappelijke publicaties uit met uiteenlopende onderwerpen over voeding.
 
Moeders, de echte experts
Moeders zijn de echte deskundigen op baby gebied. Daarom worden moeders betrokken bij ontwikkeling van onze babyvoeding. Zij kennen precies de behoefte van hun kindje en weten wat ze willen. Daarom waarderen wij altijd je mening. We onderzoeken regelmatig de gedetailleerde wensen en behoeften van moeders. Deze uitkomsten worden samengevoegd met de bevindingen vanuit wetenschappelijk onderzoek, om zo de meest belangrijke aspecten te verwerken in onze producten. Verder testen we in onze centra regelmatig producten, soms wekelijks, met moeders uit de omgeving. De resultaten worden dan gebruikt om de producten nog verder te verbeteren.

Zoeken

Niet gevonden
waar je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.