Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Deel dit Recept
X

Zwangerschap

Teriyaki met spruitjes, paprika en ui

MoeilijkheidsgraadMakkelijk

Porties3

Kooktijd30mn

Tijd Totaal30mn

Ingrediënten

250 gram spruitje, in kwarten

1 rode paprika, in reepjes

2 ui, fijngesneden

3 lente-uien, in ringen

1 zakje Maggi Kruidenpasta Teriyaki

175 gram tofu, in blokjes

240 gram zilvervliesrijst

1 eetlepel sesamzaad

Bereidingswijze

1. Kook de rijst

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking.

 

2. Voorbereiding

Snijd de spruitjes in kwarten (als ze heel klein zijn alleen doormidden). Snijd de lente-ui in ringetjes en de rest van de groenten in blokjes

 

3. Bereid de tofu

Doe de ¼ van de kruidenpasta in de wok en verwarm kort (geen olie toevoegen). Bak hierin de tofu, haal het uit de pan.

 

4. Bereid de groente

Verwarm de rest van de kruidenpasta en bak de groente rustig beetgaar.

 

5. Samenvoegen

Voeg de laatste min. de lente-ui en de gebakken tofu toe.

 

6. Servering

Serveer het gerecht met gekookte zilvervliesrijst.

Maaltijdtips

Voeg zelf geen zout meer toe
Drink een glas water bij het eten
Kinderen van 4-8 jaar hebben ongeveer de helft van een volwassen portie nodig

Word lid van de Nestlé Baby Club

Probeer gratis producten uit en maak gebruik van praktische tools.

  • ActiesSpeciale acties en promoties
  • Voedingsschema babyHandige voedingsschema's
  • Groeicurve babyHoud de groeicurve van je baby bij

Registreer!