Kids gardening

Biologische babyvoeding​ producten

Onze producten Nestlé Babyvoeding
ONZE BIOLOGISCHE BABYVOEDING​
Gerber Veggiepower Zoete Aardappel

4+ maanden

Gerber® Veggie Power Zoete Aardappel Wortel 4+
5
5/5

Gerber® Veggie Power Zoete Aardappel Wortel: maak je kleintje dol op groente! Een mix van biologische Zoete Aardappel & Wortel speciaal gemaakt voor kindjes vanaf 4 maanden.

Gerber Veggiepower Doperwten

4+ maanden

Gerber® Veggie Power Doperwten Broccoli 4+
5
4.6/5

Een mix van biologische doperwten en broccoli, speciaal gemaakt voor kindjes vanaf 4 maanden.

Gerber Veggie Power Pompoen

4+ maanden

Gerber® Veggie Power Pompoen Zoete Aardappel 4+
5
4.8/5

Gerber® Veggie Power Pompoen Zoete Aardappel: maak je kleintje dol op groente! Een mix van biologische Pompoen & Zoete Aardappel speciaal gemaakt voor kindjes vanaf 4 maanden.

Gerber® Plant-tastic Groenteschotel met Zoete Aardappel 8+

8+ maanden

Gerber® Plant-tastic Groenteschotel met Zoete Aardappel 8+
5
4.5/5

Gerber® Plant-tastic Groenteschotel met Zoete Aardappel: een 100% plantaardige maaltijd met een mix van biologische quinoa, groente en peulvruchten. Speciaal afgestemd op de voedingsbehoefte van kindjes vanaf 8 maanden. 

Gerber Organic Plant-tastic Stoofschotel Kikkererwten Tomaat

8+ maanden

Gerber® Plant-tastic Stoofschotel met Kikkererwten en Tomaat 8+
5
4.4/5

Gerber® Plant-tastic Stoofschotel met Kikkererwten en Tomaat: een 100% plantaardige maaltijd met een mix van biologische granen, groente en peulvruchten. Speciaal afgestemd op de voedingsbehoefte van kindjes vanaf 8 maanden. 

Gerber® Plant-tastic Ratatouille met Courgette en Aubergine 12+

12+ maanden

Gerber® Plant-tastic Ratatouille met Courgette en Aubergine 12+
5
4.5/5

Gerber® Plant-tastic Ratatouille met Courgette en Aubergine: een 100% plantaardige maaltijd met een mix van biologische granen, groente en peulvruchten. Speciaal afgestemd op de voedingsbehoefte van kindjes vanaf 12 maanden.

Gerber® Plant-tastic Stoofschotel met Pompoen en Pastinaak 12+

12+ maanden

Gerber® Plant-tastic Stoofschotel met Pompoen en Pastinaak 12+
5
4.8/5

Gerber® Plant-tastic Stoofschotel met Pompoen en Pastinaak: een 100% plantaardige maaltijd met een mix van biologische granen, groente en peulvruchten. Speciaal afgestemd op de voedingsbehoefte van kindjes vanaf 12 maanden.

Gerber® Plant-tastic Marokkaanse Tajine Pompoen 15+

15+ maanden

Gerber® Plant-tastic Marokkaanse Tajine Pompoen 15+
5
4.6/5

Gerber® Plant-tastic Marokkaanse Tajine met Pompoen: een 100% plantaardige maaltijd met een mix van biologische granen, groente en peulvruchten. Speciaal afgestemd op de voedingsbehoefte van kindjes vanaf 15 maanden.

Gerber® Plant-tastic Kokoscurry met Bloemkool 15+

15+ maanden

Gerber® Plant-tastic Kokoscurry met Bloemkool 15+
5
4.5/5

Gerber® Plant-tastic Kokoscurry met Bloemkool: een 100% plantaardige maaltijd met een mix van biologische granen, groente en peulvruchten. Speciaal afgestemd op de voedingsbehoefte van kindjes vanaf 15 maanden.

Gerber Organic fruitsap appel mango

6+ maanden

Gerber® Organic Sap Appel Mango 6+
5
4.2/5

Gerber® Organic fruitsap op basis van gepureerde appel en mango. Een lekker biologisch tussendoortje voor kindjes vanaf 6 maanden.

Gerber Organic fruitsap peer banaan

6+ maanden

Gerber® Organic Sap Peer Banaan 6+
5
5/5

Gerber® Organic fruitsap op basis van gepureerde peer en banaan. Een lekker biologisch tussendoortje voor kindjes vanaf 6 maanden.

MEEST GELEZEN​
Man and woman on the vegetable field
Baby Biologisch

niet zomaar biologisch, maar biologisch geteeld speciaal voor baby's​

Natuurlijke voeding voor de allerkleinsten

Als ouders willen we alleen het beste voor onze kinderen, vooral als het om voeding gaat. Biologische babyvoeding is de keuze van steeds meer ouders die op zoek zijn naar gezonde en natuurlijke voedingsopties voor hun kleintjes. Maar wat maakt biologische babyvoeding zo speciaal?

Babyvoeding biologisch? Natuurlijk en duurzaam!

Biologische babyvoeding wordt geproduceerd zonder het gebruik van kunstmatige toevoegingen, pesticiden, genetisch gemodificeerde organismen (GGO's) en antibiotica. Dit betekent dat de voeding op een natuurlijke en duurzame manier wordt geteeld en geproduceerd, met respect voor het milieu en de gezondheid van de consument.

Pure en gezonde ingrediënten

Een belangrijk aspect van biologische babyvoeding is dat het vrij is van schadelijke chemische stoffen. Baby's hebben een kwetsbaar immuunsysteem en kunnen gevoeliger zijn voor de effecten van pesticiden en andere verontreinigende stoffen. Biologische babyvoeding biedt ouders gemoedsrust, wetende dat ze hun kinderen voeden met pure en gezonde ingrediënten.

Waarom biologische babyvoeding beter is

Geef je je baby biologisch eten? Dan weet je waarschijnlijk dat biologische babyvoeding vaak voedzamer is dan conventionele babyvoeding. Biologische gewassen worden geteeld in vruchtbare grond en bevatten vaak hogere niveaus van voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en antioxidanten. Deze voedingsstoffen zijn essentieel voor de groei en ontwikkeling van baby's en dragen bij aan een gezond immuunsysteem.

Biologische babyvoeding, beter van smaak

Biologische babyvoeding wordt ook geassocieerd met een betere smaak. Omdat de ingrediënten afkomstig zijn van gezonde, natuurlijke bronnen, behouden ze vaak hun natuurlijke smaak en aroma's. Dit kan bijdragen aan de ontwikkeling van gezonde eetgewoonten bij baby's en hen helpen verschillende smaken te leren kennen en te waarderen. Kies daarom voor een lekkere biologische maaltijd voor je kindje

Natuurlijk en gezond alternatief

Als ouders is het onze verantwoordelijkheid om de beste voedingskeuzes voor onze kinderen te maken. Biologische babyvoeding en plantaardige babyvoeding bieden een natuurlijk en gezond alternatief voor ouders die streven naar een optimale voeding voor hun kleintjes. Door te kiezen voor biologische babyvoeding investeren we niet alleen in de gezondheid van onze kinderen, maar ook in de toekomst van onze planeet. Ontdek Gerber babyvoeding; babyvoeding met oog voor het klimaat en zorg voor de toekomst.

Geniet van de voordelen van

MVP Logo

Zo ontvang je een superhandig voedingsboekje, gepersonaliseerde nieuwsbrieven en uitnodigingen voor het testen van (nieuwe) babyvoeding producten.

 • Handige voedingstips baby

  Tips voeding

  Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordevol tips en voedingsschema's

 • Gepersonaliseerde nieuwsbrieven

  NIEUWSBRIEF OP MAAT

  Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje

 • Test Nestlé Babyvoeding producten

  Test onze producten

  We nodigen jou en je kindje uit om (nieuwe) babyvoeding producten te testen.

 • Winacties Nestlé Babyvoeding

  Winacties

  'Baby & me' members-only winacties met leuke prijzen.