Deel dit Recept
X

Kalkoen-groentenrisotto
Ingrediënten
- 30 gram kalkoenlapje
- 40 gram ongekookte rijst
- 1 worteltje van ongeveer 50 gram
- 1/2 tomaat van ongeveer 25 gram
- 1 theelepel fijngehakte ui
- 400 ml gekookt water
- 1 theelepel olie
- 1 theelepel crème fraîche
Koekenpan met anti-aanbaklaag, Groentenrasp
Bereidingswijze
1. Schil en was het worteltje en snijd in kleine blokjes.
2. Was en pel de tomaat en verwijder de pitjes. Snijd in kleine blokjes.
3. Snijd het kalkoenvlees in kleine blokjes.
4. Verhit een kleine koekenpan en bak de stukjes kalkoen en ui bruin in de olie. Voeg het worteltje en de in blokjes gesneden tomaat toe. Voeg water en rijst toe.
5. Dek af en laat ongeveer 25 minuten op een middelhoog vuur sudderen. Roer af en toe en voeg indien nodig water toe.
6. Dien warm op