- 40 gram rundergehakt
- 1 tomaat, ontveld en ontpit
- 20 gram kleine pasta
- 1/2 worteltje
- 1/4 ui
- 300 ml gekookt water
- 1 eetlepel verse tomatensaus
- 1 snufje verse tijm
- 1 eetlepel geraspte gruyère kaas
- 1 theelepel olie
Steelpan, Gewone oven, Koekenpan met anti-aanbaklaag
-
40 minVoorbereidingstijd
-
65 minBereidingstijd
-
105 minTijd totaal
-
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Giet af.
-
Was en schil het worteltje en snijd in blokjes. Snijd de tomaat en de ui in blokjes.
-
Bak het vlees ongeveer 2 minuten in een kleine koekenpan met een beetje olie, controleer dat het in fijne stukjes breekt, samen met de worteltjes en de ui.
-
Voeg de tomaat, de verse tomatensaus en het water toe. Dek af en laat nog 35 minuten koken. Voeg de tijm toe en meng.
-
Giet de pasta in een kleine ovenschaal, giet het gekookte vlees hierover en bedek met de geraspte gruyère kaas.
-
Zet de schaal ongeveer 5 minuten onder de grill. Controleer de temperatuur voordat je het aan je kind geeft!
Geniet van de voordelen van
Zo ontvang je een superhandig voedingsboekje, gepersonaliseerde nieuwsbrieven en uitnodigingen voor het testen van (nieuwe) babyvoeding producten.
Tips voeding
Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordevol tips en voedingsschema's
NIEUWSBRIEF OP MAAT
Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje
Test onze producten
We nodigen jou en je kindje uit om (nieuwe) babyvoeding producten te testen.
Winacties
'Baby & me' members-only winacties met leuke prijzen.