Ingrediënten
- 30 gram fijne bulgur
- 1 worteltje
- 1/2 ui
- 1 theelepel rozijnen
- 500 ml gekookt water
- 1 theelepel olie
Utensils
Koekenpan met anti-aanbaklaag
Bereidingswijze
-
10 minVoorbereidingstijd
-
50 minBereidingstijd
-
60 minTijd totaal
-
Pel de ui en snijd in stukjes.
-
Was en schil het worteltje en snijd in blokjes.
-
Verhit de olie in een kleine koekenpan. Voeg de ui toe en bak bruin. Voeg het worteltje, de fijngehakte rozijnen, de bulgur en het water toe.
-
Kook ongeveer 30 minuten op een middelhoog vuur, voeg indien nodig water toe. Meng goed. Dien warm op.
Geniet van de voordelen van
Zo ontvang je een superhandig voedingsboekje, gepersonaliseerde nieuwsbrieven en uitnodigingen voor het testen van (nieuwe) babyvoeding producten.
Tips voeding
Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordervol tips en voedingsschema's
NIEUWSBRIEF OP MAAT
Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje
Test onze producten
We nodigen jou en je kindje uit om (nieuwe) babyvoeding producten te testen.
Winacties
'Baby & me' members-only winacties met leuke prijzen.