- 80 gram spinazieblaadjes
- 1 aardappel van ongeveer 100 gram
- 2 maatschepjes van je baby’s opvolgmelk
- 1/2 hardgekookt eigeel
- 60 ml gekookt water
Steelpan, Mixer
-
20 minVoorbereidingstijd
-
35 minBereidingstijd
-
55 minTijd totaal
-
Schil en was de aardappel en snijd in kleine stukjes.
-
Kook de aardappel ongeveer 15 minuten in een pan met kokend water, voeg de spinazie toe en laat nog 5 minuten koken. Giet af.
-
Mix de spinazie, de aardappel en de aangemaakte opvolgmelk met water.
-
Giet in een schaal en bestrooi met het fijn verkruimelde eigeel. Dien warm op.
Geniet van de voordelen van
Zo ontvang je een superhandig voedingsboekje, gepersonaliseerde nieuwsbrieven en uitnodigingen voor het testen van (nieuwe) babyvoeding producten.
Tips voeding
Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordevol tips en voedingsschema's
NIEUWSBRIEF OP MAAT
Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje
Test onze producten
We nodigen jou en je kindje uit om (nieuwe) babyvoeding producten te testen.
Winacties
'Baby & me' members-only winacties met leuke prijzen.