Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Deel dit Artikel
X
prutje

Een toetje of toch nog even wachten?

 

Veel ouders zitten met de vraag of ze hun kindje een toetje mogen geven. Het antwoord hierop is een volmondig ’˜ja’. Neem bijvoorbeeld yoghurt. Zolang yoghurt geen vervanging is voor borstvoeding of opvolgmelk, kan je dit vanaf 12 maanden aan jouw kleintje geven.

donderdag, 10 december, 2015 - 13:05

Naast yoghurt mag je baby ook NESTLÉ Yogolino®. Dit is een zuivelhapje voor kindjes van 6 tot 36 maanden, speciaal afgestemd op de behoeften van jouw kleintje in deze levensfase. NESTLÉ Yogolino® wordt bereid uit licht verteerbare melk en fruit en is rijk aan calcium en magnesium, voor de normale ontwikkeling van botten en zink voor de groei van je baby. Met slechts één cupje NESTLÉ Yogolino® krijgt je kindje al 38% van de benodigde dagelijkse hoeveelheid calcium, magnesium en zink binnen.

NESTLÉ Yogolino® is heerlijk als toetje of tussendoortje. Yogolino® hoeft niet gekoeld bewaard te worden, omdat het product tijdens het productieproces precies zolang verhit is dat de bacteriën zijn gedood. Daarna wordt het cupje hermetisch afgesloten met folie, waardoor het op kamertemperatuur bewaard kan worden en daarnaast nog eens relatief lang houdbaar is. Zonder dat de lekkere smaak verloren gaat! Bovendien bevat NESTLÉ Yogolino® geen toegevoegde conserveermiddelen* en geen kleurstoffen*. NESTLÉ Yogolino® is verkrijgbaar in de smaken aardbei, banaan en peer.

Wist je dat er nu ook NESTLÉ Yogolino® knijpzakjes zijn? In de smaken Appel-Aardbei en Banaan met meer dan 30% fruit en ook zonder toegevoegde conserveermiddelen* en kleurstoffen*. NESTLÉ Yogolino® knijpzakjes zijn voor kindjes van 6 tot 36 maanden.

*Conform wetgeving

Lees meer

Word lid van de Nestlé Baby Club

Probeer gratis producten uit en maak gebruik van praktische tools.

  • ActiesSpeciale acties en promoties
  • Voedingsschema babyHandige voedingsschema's
  • Groeicurve babyHoud de groeicurve van je baby bij
Gerelateerd
Zoeken

Niet gevonden
waar je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.