Baby
Artikel
Add this post to favorites

Een toetje of toch nog even wachten?

Veel ouders zitten met de vraag of ze hun kindje een toetje mogen geven. Het antwoord hierop is een volmondig 'ja!'. Neem bijvoorbeeld yoghurt. Zolang yoghurt geen vervanging is voor borstvoeding of opvolgmelk, kan je dit vanaf 12 maanden aan jouw kleintje geven.

2 min lezen Mei 17, 2024

Naast yoghurt mag je baby ook NESTLÉ Yogolino®. Dit is een zuivelhapje voor kindjes van 6 tot 36 maanden, speciaal afgestemd op de behoeften van jouw kleintje in deze levensfase. NESTLÉ Yogolino® wordt bereid uit licht verteerbare melk en fruit en is rijk aan calcium en magnesium, voor de normale ontwikkeling van botten en zink voor de groei van je baby. 

NESTLÉ Yogolino® is heerlijk als toetje of tussendoortje. Yogolino® hoeft niet gekoeld bewaard te worden, omdat het product tijdens het productieproces precies zolang verhit is dat de bacteriën zijn gedood. Daarna wordt het cupje hermetisch afgesloten met folie, waardoor het op kamertemperatuur bewaard kan worden en daarnaast nog eens relatief lang houdbaar is. Zonder dat de lekkere smaak verloren gaat! Bovendien bevat NESTLÉ Yogolino® geen toegevoegde conserveermiddelen* en geen kleurstoffen*. NESTLÉ Yogolino® is verkrijgbaar in de smaken aardbei, banaan, peerperzik en vanille.

Op zoek naar variatie in je zuivelhapjes? Probeer eens een plantaardig alternatief! De plantaardige toetjes van Gerber zijn op basis van kokosmelk en fruitpuree en bevatten geen toegevoegde suikers. De toetjes zijn zuivelvrij en daarmee ook geschikt voor baby’s met een lactose-intolerantie of koemelkallergie. Met de twee lekkere smaken Mango Kiwi en Appel Ananas laat je je baby kennis maken met nieuwe smaken.

*Conform wetgeving

Geniet van de voordelen van

MVP Logo

Zo ontvang je een superhandig voedingsboekje, gepersonaliseerde nieuwsbrieven en uitnodigingen voor het testen van (nieuwe) babyvoeding producten.

 • Handige voedingstips baby

  Tips voeding

  Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordevol tips en voedingsschema's

 • Gepersonaliseerde nieuwsbrieven

  NIEUWSBRIEF OP MAAT

  Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje

 • Test Nestlé Babyvoeding producten

  Test onze producten

  We nodigen jou en je kindje uit om (nieuwe) babyvoeding producten te testen.

 • Winacties Nestlé Babyvoeding

  Winacties

  'Baby & me' members-only winacties met leuke prijzen.