
Tagliatelle met witvis, groene asperges en venkel
1 venkel (a 300g), fijngesneden
300 gram groene asperge, in 3 stukjes gesneden
1 zakje Maggi Kruidenmix Siciliaanse Ovenpasta
250 gram witvisfilet, in blokjes
Een half bosje dille, fijngehakt
1 ui, fijngesneden
Een halve limoen
200 ml water
1 eetlepel olijfolie
210 gram tagliatelle of pappardelle
Bereidingswijze
1. Bereid de pasta
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking zonder extra zout toe te voegen.
2. Bak de groenten
Verwarm de pan met olie. Bak de venkel, ui en de groene asperges kort in de pan.
3. Voeg de kruidenmix en vis toe
Voeg het water en de kruidenmix toe. Doe vervolgens de vis en dille in de pan en laat het rustig pruttelen. Maak het gerecht op smaak met een paar druppels limoen.
Maaltijdtips
Voeg zelf geen zout meer toe
Drink een glas water bij het eten
Kinderen van 4-8 jaar hebben ongeveer de helft van een volwassen portie nodig