Baby
Artikel
Add this post to favorites

10x struggles die iedere ouder herkent (maar je nooit ziet op Instagram)

Op Instagram word je overspoeld met foto’s waar het gelukkige én perfecte gezinsleven vanaf spat. Maar jij weet als ouder wel beter.

3 min lezen Okt 2, 2022

Hier 10 situaties die je nooit voorbij ziet komen op social media, maar die iedere ouder herkent. Toch?

1. Poepluier Je staat op het punt om de auto in te stappen. De tassen staan klaar en de jassen zijn al aan. Maar dan ruik je iets. O nee, een poepluier! Nu kom je zeker te laat. En waar zijn nou weer die billendoekjes?

2. Five O’Clock Vlak voor het avondeten is misschien wel het meest chaotische moment van de dag. Je baby is klaar met de dag. En wil nú eten. Terwijl je ‘m kalmeert (wat niet lukt), kookt je pasta over. En dan moet je nog aan tafel…

3. Van paleis naar bouwput Opgeruimd. Gestofzuigd. Gedweild. Check! Maar een paar uur later struikel je weer over de blokken, poppen en dino’s. Adem in, adem uit en laat los.

4. Niks is veilig Je nagels lakken waar je grijpgrage baby en nieuwsgierige peuter bij staat is niet handig. Maar het potje met nagellak op tafel laten slingeren is ook zeker geen goed idee. Je baby stopt het zijn mond. En je peuter zet er met veel plezier een grote roze streep mee op de muur.

5. Slechte timing Je hebt om 14.00 uur een belangrijke belafspraak. Normaliter doet je baby dan zijn middagslaap, maar vandaag dus niet. Hij verdomt het. Zul je altijd zien. Argh!

6. Waar zijn toch die autosleutels? Waar zijn de autosleutels? Waar is de bankpas? En je had toch net een nieuwe romper van boven gepakt? En nee, dat komt niet omdat jij zo’n sloddervos of chaoot bent, maar omdat je net bij de tafel op kunnen trekkende baby er weer eens mee aan de haal is gegaan. En natúúrlijk net als jij de deur uit moet.

7. Picknick? Is jouw vloer nog brandschoon na de avondmaaltijd? Natuurlijk niet! Heb je kinderen dan ligt er gegarandeerd een complete maaltijd onder de tafel na het eten. Lang leve de kruimeldief!

8. Driftbui Heeft jouw kind er ook een handje van om op de meest onhandige plekken een driftbui te krijgen? Zoals midden op straat of in een regenplas? Of – klassieker – in de rij voor de kassa van de supermarkt? Het hoort erbij, maar toch zie je dit nooit terug Instagram. Heel gek…

9. Oeps-momentje Leuk even een ochtendje naar de kinderboerderij. Althans dat denk je, totdat je ontdekt dat je de luiers en billendoekjes bent vergeten.

10. Spuugvlek Yes, het is je gelukt om voor negen uur op kantoor te komen. Maar dan tikt je collega je op de schouder. Niet om je een schouderklopje te geven, maar om je te wijzen op een mega spuugvlek die je baby blijkbaar heeft achtergelaten op je blouse tijdens het voeden vanochtend. En bedankt.

bron: Ouders van Nu

Geniet van de voordelen van

MVP Logo

Zo ontvang je een superhandig voedingsboekje, gepersonaliseerde nieuwsbrieven en uitnodigingen voor het testen van (nieuwe) babyvoeding producten.

 • Handige voedingstips baby

  Tips voeding

  Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordevol tips en voedingsschema's

 • Gepersonaliseerde nieuwsbrieven

  NIEUWSBRIEF OP MAAT

  Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje

 • Test Nestlé Babyvoeding producten

  Test onze producten

  We nodigen jou en je kindje uit om (nieuwe) babyvoeding producten te testen.

 • Winacties Nestlé Babyvoeding

  Winacties

  'Baby & me' members-only winacties met leuke prijzen.