Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Deel dit Artikel
X
Familie in de woonkamer

10x struggles die iedere ouder herkent (maar je nooit ziet op Instagram)

 

Op Instagram word je overspoeld met foto’s waar het gelukkige én perfecte gezinsleven vanaf spat. Maar jij weet als ouder wel beter.

dinsdag, 9 juli, 2019 - 14:56

Hier 10 situaties die je nooit voorbij ziet komen op social media, maar die iedere ouder herkent. Toch?

 

1.  Poepluier
Je staat op het punt om de auto in te stappen. De tassen staan klaar en de jassen zijn al aan. Maar dan ruik je iets. O nee, een poepluier! Nu kom je zeker te laat. En waar zijn nou weer die billendoekjes?

 

2.  Five O’Clock
Vlak voor het avondeten is misschien wel het meest chaotische moment van de dag. Je baby is klaar met de dag. En wil nú eten. Terwijl je ‘m kalmeert (wat niet lukt), kookt je pasta over. En dan moet je nog aan tafel…

 

3.  Van paleis naar bouwput
Opgeruimd. Gestofzuigd. Gedweild. Check! Maar een paar uur later struikel je weer over de blokken, poppen en dino’s. Adem in, adem uit en laat los.

 

4.  Niks is veilig
Je nagels lakken waar je grijpgrage baby en nieuwsgierige peuter bij staat is niet handig. Maar het potje met nagellak op tafel laten slingeren is ook zeker geen goed idee. Je baby stopt het zijn mond. En je peuter zet er met veel plezier een grote roze streep mee op de muur.

 

5.  Slechte timing
Je hebt om 14.00 uur een belangrijke belafspraak. Normaliter doet je baby dan zijn middagslaap, maar vandaag dus niet. Hij verdomt het. Zul je altijd zien. Argh!

 

6.  Waar zijn toch die autosleutels?
Waar zijn de autosleutels? Waar is de bankpas? En je had toch net een nieuwe romper van boven gepakt? En nee, dat komt niet omdat jij zo’n sloddervos of chaoot bent, maar omdat je net bij de tafel op kunnen trekkende baby er weer eens mee aan de haal is gegaan. En natúúrlijk net als jij de deur uit moet.

 

7.  Picknick?
Is jouw vloer nog brandschoon na de avondmaaltijd? Natuurlijk niet! Heb je kinderen dan ligt er gegarandeerd een complete maaltijd onder de tafel na het eten. Lang leve de kruimeldief!

 

8.  Driftbui
Heeft jouw kind er ook een handje van om op de meest onhandige plekken een driftbui te krijgen? Zoals midden op straat of in een regenplas? Of – klassieker – in de rij voor de kassa van de supermarkt? Het hoort erbij, maar toch zie je dit nooit terug Instagram. Heel gek…

 

9.  Oeps-momentje
Leuk even een ochtendje naar de kinderboerderij. Althans dat denk je, totdat je ontdekt dat je de luiers en billendoekjes bent vergeten.

 

10.  Spuugvlek
Yes, het is je gelukt om voor negen uur op kantoor te komen. Maar dan tikt je collega je op de schouder. Niet om je een schouderklopje te geven, maar om je te wijzen op een mega spuugvlek die je baby blijkbaar heeft achtergelaten op je blouse tijdens het voeden vanochtend. En bedankt.

bron: Ouders van Nu

Lees meer

Meld je aan voor NESTLÉ Baby & me

En ontvang direct een superhandig voedingsboekje, gepersonaliseerde nieuwsbrieven en uitnodigingen voor het testen van (nieuwe) babyvoeding producten.

  • Voedingsboekje NestléOntvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordervol tips en handige voedingsschema's.
  • Nieuwsbrieven afgestemd op leeftijd kindjeOntvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje.
  • Testen NESTLÉ babyvoedingWe nodigen jou en je kindje uit om (nieuwe) NESTLÉ babyvoeding te testen.
  • Winactie baby & meOf wat dacht je van 'Baby & me' members-only winacties waarmee mooie prijzen te winnen zijn.
Gerelateerd
Zoeken

Niet gevonden
waar je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.