Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Deel dit Recept
X

Zwangerschap

Vegetarische bami

MoeilijkheidsgraadMakkelijk

Porties4

Kooktijd30mn

Tijd Totaal30mn

Ingrediënten

200 gram spinazie

1 oranje paprika, in reepjes gesneden

1 wortel , in reepjes gesneden

1 lente-ui, in ringetjes

1 teen knoflook , gesnipperd

1 ei , gekookt

2 eetlepels tomatenpuree

1 eetlepel sojasaus

2 eetlepels zonnebloemolie

200 gram mie-nestjes

1 zakje MAGGI Lekker Laag in Zout Nasi & bami

100 milliliter water

Bereidingswijze

1. Bereid de mie

Kook de mie-nestje volgens de aanwijzingen op de verpakking zonder zout.

 

2. Bak de knoflook en wortel en paprika en voeg tomatenpuree en sojasaus toe

Verwarm de olie in een koekenpan en bak de knoflook kort op laag vuur. Voeg de wortel en paprika toe en bak 1 minuut mee. Roer de tomatenpuree en sojasaus erdoor.

 

3. Voeg de kruidenmix, spinazie en lente-ui toe

Voeg de kruidenmix en 100 ml water toe en laat het geheel 2 minuten rustig pruttelen. Voeg de bami toe en schep alles rustig door. Roer de spinazie en lente-ui door de pan en verwarm kort mee.

 

4. Serveer het gerecht

Schep de bami op een bord en serveer met het gekookte ei.

 

Tip voor nog meer smaak

Lekker met een schepje sambal

Maaltijdtips

Voeg zelf geen zout meer toe
Drink een glas water bij het eten
Kinderen van 4-8 jaar hebben ongeveer de helft van een volwassen portie nodig

Word lid van de Nestlé Baby Club

Probeer gratis producten uit en maak gebruik van praktische tools.

  • ActiesSpeciale acties en promoties
  • Voedingsschema babyHandige voedingsschema's
  • Groeicurve babyHoud de groeicurve van je baby bij

Registreer!