
Thaise curry met garnalen en groenten
300 gram Garnalen (of witvis)
1 zakje Maggi Kruidenpasta Thai Style
2 zoete puntpaprika's, in reepjes gesneden
250 gram broccoli, in stukjes/roosjes
2 rode ui
240 gram Pandan rijst, (ongekookt)
1 eetlepel olijfolie
1 bosje koriander, grof gehakt
Bereidingswijze
1. Kook de rijst
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking.
2. Bak de gamba's
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan of wok en bak al omscheppend de garnalen ca. 4 minuten. Haal de gamba's vervolgens uit de pan.
3. Bak de gesneden groenten
Doe de kruidenpasta in de wok en verwarm kort (geen olie toevoegen). Voeg de groente toe en laat het 5 min. al roerend meebakken.
4. Voeg de garnalen toe
Voeg de garnalen toe en laat het 4 min. al roerend meebakken.
5. Serveren
Serveer het gerecht met de pandan rijst.
Maaltijdtips
Voeg zelf geen zout meer toe
Drink een glas water bij het eten
Kinderen van 4-8 jaar hebben ongeveer de helft van een volwassen portie nodig