
Thaise curry met aubergine, zoete aardappel en kikkererwten
240 gram rijst (ongekookt)
1 zakje Maggi Kruidenpasta Thai Style
2 tomaten , in blokjes
1 aubergine , in blokjes
1 zoete aardappel , in blokjes
1 zak kikkererwten van Hak (100 gram)
100 milliliter kokosmelk
Bereidingswijze
1. Bereid de rijst
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking.
2. Bak de groenten
Doe de kruidenpasta in de wok en verwarm kort (geen olie toevoegen). Bak als eerste op halfhoog vuur de zoete aardappel voor plusminus 3 min. Bak vervolgens de rest van de groenten mee. Voeg de kokosmelk toe en laat het geheel inkoken zodat de zoete aardappel gaar wordt.
3. Toevoegen kikkererwten
Voeg als laatste de kikkererwten toe.
4. Uitserveren maar
Serveer het gerecht met rijst.
Maaltijdtips
Voeg zelf geen zout meer toe
Drink een glas water bij het eten
Kinderen van 4-8 jaar hebben ongeveer de helft van een volwassen portie nodig