Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Deel dit Recept
X

Zwangerschap

Thaise curry met aubergine, zoete aardappel en kikkererwten

MoeilijkheidsgraadMakkelijk

Porties3

Kooktijd30mn

Tijd Totaal30mn

Ingrediënten

240 gram rijst (ongekookt)

1 zakje Maggi Kruidenpasta Thai Style

2 tomaten , in blokjes

1 aubergine , in blokjes

1 zoete aardappel , in blokjes

1 zak kikkererwten van Hak (100 gram)

100 milliliter kokosmelk

Bereidingswijze

1. Bereid de rijst

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking.

 

2. Bak de groenten

Doe de kruidenpasta in de wok en verwarm kort (geen olie toevoegen). Bak als eerste op halfhoog vuur de zoete aardappel voor plusminus 3 min. Bak vervolgens de rest van de groenten mee. Voeg de kokosmelk toe en laat het geheel inkoken zodat de zoete aardappel gaar wordt.

 

3. Toevoegen kikkererwten

Voeg als laatste de kikkererwten toe.

 

4. Uitserveren maar

Serveer het gerecht met rijst.

Maaltijdtips

Voeg zelf geen zout meer toe 
Drink een glas water bij het eten 
Kinderen van 4-8 jaar hebben ongeveer de helft van een volwassen portie nodig

Word lid van de Nestlé Baby Club

Probeer gratis producten uit en maak gebruik van praktische tools.

  • ActiesSpeciale acties en promoties
  • Voedingsschema babyHandige voedingsschema's
  • Groeicurve babyHoud de groeicurve van je baby bij

Registreer!