
Tagliatelle met kip, courgette, tomaat en ui
250 gram Courgette, in blokjes gesneden
250 gram cherrytomaten
40 gram gehalveerde groene olijven
1 zakje Maggi Kruidenmix Toscaanse Tagliatelle
100 gram ui, fijngesneden
200 ml water
250 gram kipfilet, in blokjes
210 gram tagliatelle
50 gram geraspte kaas
Bereidingswijze
1. Bereid tagliatelle
Kook de tagliatelle volgens aanwijzingen op de verpakking maar dan zonder zout.
2. Bak de kip
Voeg de olie toe in een verwarmde pan en bak hierin de kipblokjes 2 minuten om en om.
3. Bak de groenten
Voeg de courgette toe en bak deze 2 min. mee. Bak daarna de cherrytomaten en olijven nog 1 min. meebakken. Voeg het water samen met de kruidenmix toe en laat het geheel nog 2 min. pruttelen.
4. Serveer het gerecht
Schep de tagliatelle door de saus en serveer het gerecht. Garneer het geheel met geraspte kaas
Maaltijdtips
Voeg zelf geen zout meer toe
Drink een glas water bij het eten
Kinderen van 4-8 jaar hebben ongeveer de helft van een volwassen portie nodig