Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Deel dit Recept
X

Zwangerschap

Spinazie ricotta pastaschotel

MoeilijkheidsgraadMakkelijk

Porties3

Kooktijd30mn

Tijd Totaal30mn

Ingrediënten

200 gram spinazie

1 zakje Maggi Kruidenmix Siciliaanse Ovenpasta

1 ui fijngesneden

400 ml tomatenblokjes, uit blik

125 gram ricotta

50 gram Parmezaanse kaas

150 ml water

1 eetlepel olijfolie

210 gram fusili

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven

Verwarm de oven voor op 170C

 

2. Kook de fusili pasta

Kook de fusili zonder zout volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking.

 

3. Bak de groenten

Doe de olie in een voorverwarmde pan en bak hierin de fijngesneden ui in 2 min. Bak de spinazie vervolgens mee en voeg hieraan de tomaten, kruidenmix en water toe. Breng het geheel aan de kook.

Haal de pan van het fornuis en voeg de helft van de ricotta toe.

 

4. Bereiding in oven

Vul de bodem van de ovenschaal met de fusili . Bedek deze met de pastasaus en de ricotta. Bestrooi het geheel met de Parmezaanse kaas. Plaats de ovenschaal voor 15 minuten in de oven.

 

Tip

Ook lekker met een handje pijnboompitten. Strooi deze over het gerecht voordat hij de oven in gaat.

Maaltijdtips

Voeg zelf geen zout meer toe 
Drink een glas water bij het eten 
Kinderen van 4-8 jaar hebben ongeveer de helft van een volwassen portie nodig

Word lid van de Nestlé Baby Club

Probeer gratis producten uit en maak gebruik van praktische tools.

  • ActiesSpeciale acties en promoties
  • Voedingsschema babyHandige voedingsschema's
  • Groeicurve babyHoud de groeicurve van je baby bij

Registreer!