Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Deel dit Recept
X

Zwangerschap

Frans stoofpot met kippendij, wortel, champignon, ui en een vleugje citroen

MoeilijkheidsgraadMakkelijk

Porties3

Kooktijd20mn

Tijd Totaal20mn

Ingrediënten

250 gram champignons, in stukjes

200 gram wortel, gesneden

100 gram zilver ui

1 zakje Maggi Kruidenmix Frans Stoofpotje

3 stuks Lente-ui, gesneden

250 gram kippendij, in stukjes gesneden

600 gram krieltjes

Bereidingswijze

1. Voorbereiding

Snijd de kipdijfilet in grove stukken, de champignons in vieren en de lente-ui in ringen. Schil de wortel en snijd deze ook in stukken

 

2. Bak de kip

Bak de kipdijfilet in 1 el. olie, voeg de wortel toe en bak 2 min. mee. Voeg de zilver ui toe.

 

3. Kruidenmix toevoegen

Voeg de kruidenmix en water toe. Breng het geheel aan de kook en laat 10 min. pruttelen. Voeg de laatste 2 min. de lente-ui toe.

 

4. Serveer het gerecht

Serveer het gerecht met krieltjes. Eet smakelijk

 

Tip

Ook lekker met crème fraîche

Maaltijdtips

Voeg zelf geen zout meer toe 
Drink een glas water bij het eten 
Kinderen van 4-8 jaar hebben ongeveer de helft van een volwassen portie nodig

Word lid van de Nestlé Baby Club

Probeer gratis producten uit en maak gebruik van praktische tools.

  • ActiesSpeciale acties en promoties
  • Voedingsschema babyHandige voedingsschema's
  • Groeicurve babyHoud de groeicurve van je baby bij

Registreer!