Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Deel dit Artikel
X
2e trimester

Tweede trimester zwangerschap

 

week 15-28

Veel zwangere vrouwen krijgen aan het begin van het tweede trimester het gevoel dat het nu ‘echt’ begint te worden. Heb jij dat ook? Hoe dan ook, van de 15e tot de 28e week gebeurt er heel veel. 

donderdag, 13 april, 2017 - 13:50

De organen van je baby beginnen zich te ontwikkelen en te rijpen. Je kindje is nu ongeveer zo groot als een grapefruit en is bedekt met een vettige, witte substantie (vernix caseosa) die zijn huid beschermt tegen het vruchtwater. Zoals veel vrouwen kun je je in dit trimester heel energiek, sterk en gelukkig voelen. Je kunt minder last hebben van ochtendmisselijkheid en je gaat zien dat je zwanger bent. 
Per week hebben we alle informatie over het tweede semester op een rijtje gezet in onze zwangerschapskalender. Zodat jij je gezond en zen kunt voelen. Bekijk hieronder meer en veel plezier!

Lees meer

Meld je aan voor NESTLÉ Baby & me

En ontvang direct een superhandig voedingsboekje, gepersonaliseerde nieuwsbrieven en uitnodigingen voor het testen van (nieuwe) babyvoeding producten.

  • Voedingsboekje NestléOntvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordervol tips en handige voedingsschema's.
  • Nieuwsbrieven afgestemd op leeftijd kindjeOntvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje.
  • Testen NESTLÉ babyvoedingWe nodigen jou en je kindje uit om (nieuwe) NESTLÉ babyvoeding te testen.
  • Winactie baby & meOf wat dacht je van 'Baby & me' members-only winacties waarmee mooie prijzen te winnen zijn.
Gerelateerd
Zoeken

Niet gevonden
waar je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.