Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Deel dit Product
X
Vanaf 8 maanden product icon

NaturNes Bio

NaturNes® Bio NutriPops Banaan Framboos 8+ mnd

  Productinformatie

  Biologische gepofte granen met fruit voor kindjes vanaf 8 maanden oud. Speciaal ontwikkeld voor kleine handjes om te pakken, proeven en ontdekken. Elk blikje bevat maar liefst 5 porties en is volledig hersluitbaar. Een lekker en ideaal tussendoortje. 

  Kenmerken & Voordelen
  • Geen suiker toegevoegd, bevat alleen van nature aanwezige suikers.
  • Handige hersluitbare verpakking
  • Vanaf 8 maanden 

   

  “Wij vonden het altijd lastig als wij zelf chips aten en onze zoon daar ook van wilde. Liever niet natuurlijk, zoveel zout. Nu krijgt hij een eigen bakje met wat NaturNes Bio Nutripops en hij vindt ze heerlijk! Ook fijn in een wereld van veelal zoete tussendoortjes dat er nu iets hartigs is voor kleintjes. En ook in handige verpakking waardoor het niet geplet wordt in de tas of snel taai wordt.”  - Hélène 

   

  Ingrediënten & Voedingswaarden
  Gebruikers geven dit product een 4.6/5
  avatar
  avatar

  Verantwoord tussendoortje

  De vorm van de nutripops trekken zeker de aandacht van kleintjes. Ze hebben de vorm van een ster. De nutripops smaken volgens mijn kleintje heerlijk. Hij smult er echt van.

  avatar

  Gezonde snoepjes met een aantrekkelijke vormgeving

  Ons zoontje is 15 maanden. Zijn eerste ervaring met de NaturNes Bio Nutripops Banaan en Framboos was positief. Hij was nieuwsgierig naar het product. De vormgeving (kleine sterretjes) trok duidelijk zijn aandacht. Er werd mee gespeeld en tussendoor ook zeker van gesnoept. De tweede keer dat ik mijn zoontje het product aanbod vond hij het vooral leuk om mee te spelen. Hij deed er af en toe ook een in zijn mond, maar die kwam er ook weer geregeld uit. Persoonlijk denk ik dat dit product meer geschikt is voor wat jongere kinderen, die nog minder ervaring met verschillend vast voedsel hebben gehad. Qua verpakking vind ik het product er heel chic uitzien. Ook is het makkelijk te bewaren en hersluitbaar.

  avatar

  Lekker van smaak, aan te raden vanaf 1 jaar

  Ons zoontje van 9 maanden verslikt zich er in, ze zijn te klein en te plakkerig voor een beginnende eter. Wel lekker van smaak en makkelijk mee te nemen. We proberen het over een paar maanden nog eens!

  avatar

  Kleine man vindt ze heerlijk!

  Ons zoontje van 10 maanden vindt ze erg lekker en vindt het altijd een feest wanneer hij ze krijgt bij zijn opa en oma! Handig om mee te geven door het handig blik en weer goed af te sluiten. Formaat is ook goed van de gezonde snacks, hij kan ze zelf pakken en smelten goed. De kleine vindt ze erg lekker en wat ook handig is, is dat ze niet te groot of te klein zijn dus als je dan een paar voor de kleine neerlegt hij ze zelf kan pakken en niet alleen kan smullen maar ook op een speelse manier zijn hand motoriek oefent!

  avatar

  Wat een succes

  Makkelijk, vega, gezonder toetje wat mijn dochter erg lekker vind! Makkelijk mee te nemen en een lekker tussendoortje

  avatar

  Erg makkelijk leuk en handig

  Vind het prettig verpakt, handig te openen. Erg mooi van vormgeving (het bloempje spreekt tot de verbeelding) en is handig te pakken voor kleine babyhandjes. En smaakvol, zowel mijn kleine als ik en mijn andere kids vinden ze lekker. En is het klaar gemakkelijk af te sluiten met de bijbehorende dop. Super handig ook voor onderweg. Top product

  Zoeken

  Niet gevonden
  waar je naar op zoek bent?

  Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.