Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Gerber Organic Plant-tastic assortiment

Gerber® Organic

Gerber® Plant-tastic

Gerber® Plant-tastic maaltijden zijn biologisch en 100% plantaardig: dus zonder gebruik van dierlijke ingrediënten. Ze vormen een voedzaam en lekker alternatief op maaltijden met vlees, vis of zuivel. Onze maaltijden zijn gemaakt volgens een unieke receptuur, waarbij we gebruik maken van granen, groente en peulvruchten die van nature rijk zijn aan plantaardig eiwit. De maaltijden zijn een bron van vezels en complete eiwitten, en bevatten geen toegevoegd zout, geur- kleur- of smaakstoffen. Op deze manier breng je lekker en voedzaam, plantaardig alternatief in het voedingspatroon van je kleintje! 
 

Voordelen

  • 100% plantaardig

    dus zonder dierlijke ingrediënten

  • Biologisch

  • Zonder toegevoegd zout

  • Zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen

Wist je dit al?

Onze Gerber® Plant-tastic maaltijden zijn een bron van complete eiwitten.

Dat wil zeggen dat ze eiwitten bevatten die goed worden opgenomen in de darm én alle essentiële aminozuren bevatten. Om dit te realiseren hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar de juiste samenstelling van onze recepturen.

Wat zit er in Gerber® Plant-tastic maaltijden?

Peulvruchten: linzen, kikkerwerwten en bonen.
Peulvruchten bevatten eiwitten en vezels, maar het zijn ook een belangrijke bron van vitamines en mineralen, zoals ijzer, zink, folaat en magnesium.  

Granen en zaden: gerst, volkoren pasta, rijst en quinoa
- Granen zijn een belangrijke bron van koolhydraten. Koolhydraten geven je energie en vormen daarmee de belangrijkste energiebron voor kindjes.
- Granen en zaden bevatten veel nuttige voedingstoffen naast koolhydraten ook rijk aan vezel, B-vitamines (thiamine B1, niacine B3 en folaat B11) en mineralen. 
- Volkoren graanproducten zijn onderdeel van de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum.  

Groenten: bloemkool, aubergine, courgette, tomaat.
- Groenten zijn rijk aan voedingsvezels, vitaminen, mineralen, vooral elektrolyten en antioxidanten.
- Geen enkel soort groente bevat alle vitamines en mineralen daarom is het belangrijk om variatie te hebben: in onze maaltijden zit altijd een combinatie van verschillende groenten!
- De vitamines en mineralen die in groente zitten, zijn erg belangrijk voor je gezondheid en de normale groei en ontwikkeling van kindjes.

Kruiden en specerijen: leert jouw kleintje nieuwe, wereldse smaken te ontdekken 

Ontdek de producten
Zoeken

Niet gevonden
waar je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.