Dreumes
Artikel
Add this post to favorites

Het eerste kaarsje op de taart!

Het is alweer een jaar geleden dat mijn kleintje werd geboren, tijd om het te vieren! Wat kan ik hem voor cadeau geven? Is het belangrijk om de hele familie uit te nodigen?

2 min lezen Dec 10, 2015

Een verjaardag is geen verjaardag zonder een feestelijke sfeer. Dek een mooie, kleurige tafel en hang ballonnen en slingers op. Het uitblazen van de kaarsjes is natuurlijk een van de hoogtepunten voor de kleine. Je kunt een thema aanhouden, zoals elfjes, dieren of circus. Vergeet ook de muziek niet!

De taart moet natuurlijk bijzonder zijn.

Zorg voor een mooie en lekkere taart. Als je hem zelf maakt, kun je hem mooi decoreren met leuke figuurtjes (bijvoorbeeld dieren of prinsessen).

Vergeet de kaarsjes niet...

Of beter gezegd, het kaarsje! Je baby kan ze waarschijnlijk nog niet zelf uitblazen, dus het hoeft geen echt brandend kaarsje te zijn. Er zijn leuke alternatieven!

Cadeautjes horen er natuurlijk bij..

Het is echter niet nodig je kindje ermee te overladen - al die nieuwe dingen kunnen voor hem misschien wat overweldigend zijn. Bovendien vinden baby's de verpakking meestal toch leuker dan de inhoud!

Karin, moeder van Lynn “Toen onze dochter een jaar werd, hebben we ons allemaal verkleed als clown. Zelfs oma en opa hadden een rode neus op. Iedereen was er en we hebben heel veel foto's gemaakt. Ik denk dat ze het heel leuk vindt om die later terug te zien.”

Geniet van de voordelen van

MVP Logo

Zo ontvang je een superhandig voedingsboekje, gepersonaliseerde nieuwsbrieven en uitnodigingen voor het testen van (nieuwe) babyvoeding producten.

 • Handige voedingstips baby

  Tips voeding

  Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordervol tips en voedingsschema's

 • Gepersonaliseerde nieuwsbrieven

  NIEUWSBRIEF OP MAAT

  Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje

 • Test Nestlé Babyvoeding producten

  Test onze producten

  We nodigen jou en je kindje uit om (nieuwe) babyvoeding producten te testen.

 • Winacties Nestlé Babyvoeding

  Winacties

  'Baby & me' members-only winacties met leuke prijzen.