Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Deel dit Artikel
X
blok

Het eerste kaarsje op de taart!

 

Het is alweer een jaar geleden dat mijn kleintje werd geboren, tijd om het te vieren! Wat kan ik hem voor cadeau geven? Is het belangrijk om de hele familie uit te nodigen?

donderdag, 10 december, 2015 - 13:05

Een verjaardag is geen verjaardag zonder een feestelijke sfeer. Dek een mooie, kleurige tafel en hang ballonnen en slingers op. Het uitblazen van de kaarsjes is natuurlijk een van de hoogtepunten voor de kleine. Je kunt een thema aanhouden, zoals elfjes, dieren of circus. Vergeet ook de muziek niet!

De taart moet natuurlijk bijzonder zijn.

Zorg voor een mooie en lekkere taart. Als je hem zelf maakt, kun je hem mooi decoreren met leuke figuurtjes (bijvoorbeeld dieren of prinsessen).

Vergeet de kaarsjes niet...

Of beter gezegd, het kaarsje! Je baby kan ze waarschijnlijk nog niet zelf uitblazen, dus het hoeft geen echt brandend kaarsje te zijn. Er zijn leuke alternatieven!

Cadeautjes horen er natuurlijk bij..

Het is echter niet nodig je kindje ermee te overladen - al die nieuwe dingen kunnen voor hem misschien wat overweldigend zijn. Bovendien vinden baby's de verpakking meestal toch leuker dan de inhoud!

Karin, moeder van Lynn
“Toen onze dochter een jaar werd, hebben we ons allemaal verkleed als clown. Zelfs oma en opa hadden een rode neus op. Iedereen was er en we hebben heel veel foto's gemaakt. Ik denk dat ze het heel leuk vindt om die later terug te zien.”

Lees meer

Lees meer

Meld je aan voor NESTLÉ Baby & me

En ontvang direct een superhandig voedingsboekje, gepersonaliseerde nieuwsbrieven en uitnodigingen voor het testen van (nieuwe) babyvoeding producten.

  • Voedingsboekje NestléOntvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordervol tips en handige voedingsschema's.
  • Nieuwsbrieven afgestemd op leeftijd kindjeOntvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje.
  • Testen NESTLÉ babyvoedingWe nodigen jou en je kindje uit om (nieuwe) NESTLÉ babyvoeding te testen.
  • Winactie baby & meOf wat dacht je van 'Baby & me' members-only winacties waarmee mooie prijzen te winnen zijn.
Gerelateerd
Zoeken

Niet gevonden
waar je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.