Recept
Dipsaus van tomaten, geitenkaas en geroosterde pijnboompitten
6
Ietsjes moeilijker
Ingrediënten
- 100 g verse geitenkaas
- 1 zakje MAGGI Opkikker Tomaat
- 100 g magere kwark
- 100 ml ongezoete geconcentreerde melk
- 30 g licht geroosterde tomaten
- 1 eetlepel pijnboonpitten
- 1 eetlepel verse gehakte basilicum
- Peper
Utensils
Koekenpan, Steelpan
Bereidingswijze
Geniet van de voordelen van
Zo ontvang je een superhandig voedingsboekje, gepersonaliseerde nieuwsbrieven en uitnodigingen voor het testen van (nieuwe) babyvoeding producten.
Tips voeding
Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordevol tips en voedingsschema's
NIEUWSBRIEF OP MAAT
Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje
Test onze producten
We nodigen jou en je kindje uit om (nieuwe) babyvoeding producten te testen.
Winacties
'Baby & me' members-only winacties met leuke prijzen.