Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Deel dit Recept
X

Fruitglaasje met munt en chocolade slagroom

Zwangerschap

Fruitglaasje met munt en chocolade slagroom

MoeilijkheidsgraadMakkelijk

Aantal porties4

Voorbereidingstijd0mn

Bereidingstijd0mn

Ingrediënten
  • 1 Granny Smith of Reinette appel
  • 2 theelepels chocoladepoeder
  • 100 ml magere slagroom
  • 1 Golden Delicious appel
  • 2 sinaasappels
  • 2 zakjes munt thee
  • 100 ml water

Bereidingswijze

1. Pel en snijd de sinaasappels. Was en snijd de appels. Bereid de thee met kokend water. Laat afkoelen. Voeg het fruit toe en laat het 30 minuten marineren in de koelkast.

2. Klop de slagroom tot een luchtige mousse. Vouw zorgvuldig het chocoladepoeder er door heen.

3. Serveer het fruit in een glas met een toefje chocolade slagroom

Meld je aan voor NESTLÉ Baby & me

En ontvang direct een superhandig voedingsboekje, gepersonaliseerde nieuwsbrieven en uitnodigingen voor het testen van (nieuwe) babyvoeding producten.

  • Voedingsboekje NestléOntvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordervol tips en handige voedingsschema's.
  • Nieuwsbrieven afgestemd op leeftijd kindjeOntvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje.
  • Testen NESTLÉ babyvoedingWe nodigen jou en je kindje uit om (nieuwe) NESTLÉ babyvoeding te testen.
  • Winactie baby & meOf wat dacht je van 'Baby & me' members-only winacties waarmee mooie prijzen te winnen zijn.
Zoeken

Niet gevonden
waar je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.