Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Deel dit Recept
X

Geroosterde ananas met passievrucht en rozemarijn tuile

Zwangerschap

Geroosterde ananas met passievrucht en rozemarijn tuile

MoeilijkheidsgraadIets moeilijker

Porties6

Voorbereidingstijd0mn

Kooktijd0mn

Ingrediënten
  • 2 ananassen
  • 3 eetlepels NESTLE gezoete gecondenseerde melk
  • 4 passievruchten
  • 1 vanillestokje
  • 3 sterren van steranijs
  • 1 theelepel nootmuskaat
  • 1/2 theelepel gemalen kaneel
  • 20 g suiker
  • 80 g suiker
  • 60 g boter
  • 50 g bloem
  • 50 ml melk
  • 1 eiwit
  • 1 snufje gedroogde rozemarijn
Kookgerei

Oven, Bakplaat, Vetvrij papier, Sauspan, Zeef

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op gasstand 7 (200 ° C).

2. Smelt de boter in een kom in de magnetron.

3. Haal uit de magnetron en voeg het ei, 80 g suiker, meel, melk en rozemarijn toe en meng tot een gladde pasta.

4. Plaats een vel vetvrij papier op een bakplaat.

5. Maak kleine hoopjes van het mengsel en druk rustig een beetje plat met de achterkant van een lepel om een ​​cirkel te vormen.

6. Bak de vormpjes voor ongeveer 6 minuten goudbruin. Haal ze uit de oven en de vorm van de tuiles door het wikkelen rond een deegroller. Laat afkoelen.

7. Schil de ananas en snijd in kleine stukjes. Doe de ananas samen met de 20 g suiker, geraspte vanillestokje, de nootmuskaat, kaneel en steranijs in een sauspan en bak rustig tegen het koken aan 20 minuten lang.

8. Zeef de stukjes ananas uit de saus en doe de saus in een kom.

9. Voeg aan deze vloeistof de gezoete geconcentreerde melk en de passievrucht pulp (te verwijderen met een theelepel) toe. Zeef de saus nog 1 keer om zo de pitjes te verwijderen.

Word lid van de Nestlé Baby Club

Probeer gratis producten uit en maak gebruik van praktische tools.

  • ActiesSpeciale acties en promoties
  • Voedingsschema babyHandige voedingsschema's
  • Groeicurve babyHoud de groeicurve van je baby bij

Registreer!