Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Deel dit Recept
X

Frambozentaart met rode bessen en appelcompote

Zwangerschap

Frambozentaart met rode bessen en appelcompote

MoeilijkheidsgraadGemiddeld

Porties8

Voorbereidingstijd0mn

Kooktijd0mn

Ingrediënten
  • Deeg voor een zandtaartbodem (kant- en klaar of zelfgemaakt)
  • 300 g frambozen
  • 250 g rode bessen
  • 2 appels
  • 150 g bruine basterdsuiker
  • Slagroom
Kookgerei

Oven, Ovenschaal, Steelpan

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200°C.

2. Bekleed de schaal met het deeg zonder het vetvrije papier te verwijderen. Bak volgens de instructies.

3. Was de frambozen. Schil en snipper de appels. Sudder de rode bessen, appels en bruine suiker in een pan voor ongeveer 15 minuten.

4. Bedek de bodem van de taart met de rode bessen en appelcompote. Laat het 15 minuten afkoelen en voeg de frambozen toe.

5. Serveer het snel met slagroom.

Word lid van de Nestlé Baby Club

Probeer gratis producten uit en maak gebruik van praktische tools.

  • ActiesSpeciale acties en promoties
  • Voedingsschema babyHandige voedingsschema's
  • Groeicurve babyHoud de groeicurve van je baby bij

Registreer!