Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Deel dit Onderwerp Pagina
X

Eiwitten in borstvoeding

Wist je dat eiwitten in moedermelk één van de belangrijkste voedingsstoffen zijn voor je baby’s groei en voor zijn ontwikkeling?

Eiwitten

Koolhydraten en vetten zijn belangrijk voor je kindje, daarnaast zijn specifieke eiwitten en de hoeveelheden daarvan belangrijke bouwstenen voor de cellen, spieren en botten van je baby. Lees de volgende artikelen en bekijk de video om enkele belangrijke functies van eiwitten tijdens de groei van uw kind te ontdekken.

eiwit bouwsteen voor het leven

Eiwitten in moedermelk, bouwstenen voor het leven!

Eiwitten in moedermelk zijn één van de belangrijkste voedingsstoffen voor je baby’s groei en ontwikkeling[1]. Ontdek hun verschillende rollen tijdens baby’s groei.

 

kwaliteit hoeveelheid

Eitwitten van goede kwaliteit... in de juiste hoeveelheden

Moedermelk is iets wonderlijks! Wist je dat je borstvoeding verandert als je baby ouder wordt? Eén van de cruciale elementen die veranderen zijn die eiwitten[1]. Als je kindje groter wordt, veranderen z’n behoeften. En automatisch verandert de hoeveelheid en de samenstelling van de eiwitten in je moedermelk mee.

 

gewicht

Het bevorderen van een gezond gewicht, vandaag en morgen

Het stofwisselingssysteem van je kind zorgt ervoor dat voedingsstoffen uit de voeding worden verteerd, gebruikt deze voedingsstoffen en slaat ze op. Ontdek ook de cruciale rol van eiwitten in moedermelk in de programmering van het stofwisselingssysteem van je kleintje[1] [2].

 

Hersenontwikkeling

De Hersenontwikkeling van baby's

Eiwitten in moedermelk zijn één van de voedingsstoffen die helpen bij je baby’s normale cognitieve ontwikkeling. Ontdek het effect van eiwitten op de ontwikkeling van je baby.

 

 

Melk en voeding

De beste voeding voor baby en peuter

Peuters hebben meer voedingsstoffen nodig dan volwassenen, lees hier alles over wat je kindje nodig heeft.

 

allergie

Een extra bescherming tegen allergieën

Een allergie is eigenlijk een overdreven reactie van je baby’s immuunsysteem op stoffen. Ontdek hoe de unieke samenstelling van eiwitten in moedermelk de kans op latere allergieën bij je baby aanzienlijk vermindert.

 

Gerelateerd
Zoeken

Niet gevonden
waar je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.