Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Deel dit Recept
X

Zwangerschap

Rundvlees Teriyaki met groenten en rijst

MoeilijkheidsgraadMakkelijk

Porties3

Kooktijd30mn

Tijd Totaal30mn

Ingrediënten

200 gram paksoi (of spitskool), fijngesneden

300 gram runderreepjes

1 zakje Maggi Kruidenpasta Teriyaki

1 rode paprika, in reepjes

1 gele paprika, in reepjes

4 gesneden lente-uien

240 gram rijstnoedels, ongekookt

1 eetlepel olijfolie

Bereidingswijze

1. Kook de rijstnoedels

Kook de rijstnoedels volgens de gebruiksaanwijzingen van de verpakking.

 

2. Bak het rundvlees

Verwarm de grote koekenpan of wok en bak in een beetje olie de gesneden stukjes rundvlees kort aan. Haal het vlees vervolgens uit de pan.

 

3. Bak de groenten in de kruidenpasta

Voeg de kruidenpasta in de pan en bak hierin de gesneden groenten ca. 1 minuut. Hierna de rundvlees nog 1 minuut meebakken.

 

4. Serveer het gerecht

Serveer en garneer het gerecht met een paar cashewnoten.

Maaltijdtips

Voeg zelf geen zout meer toe 
Drink een glas water bij het eten 
Kinderen van 4-8 jaar hebben ongeveer de helft van een volwassen portie nodig

Word lid van de Nestlé Baby Club

Probeer gratis producten uit en maak gebruik van praktische tools.

  • ActiesSpeciale acties en promoties
  • Voedingsschema babyHandige voedingsschema's
  • Groeicurve babyHoud de groeicurve van je baby bij

Registreer!