
Rundvlees Teriyaki met groenten en rijst
200 gram paksoi (of spitskool), fijngesneden
300 gram runderreepjes
1 zakje Maggi Kruidenpasta Teriyaki
1 rode paprika, in reepjes
1 gele paprika, in reepjes
4 gesneden lente-uien
240 gram rijstnoedels, ongekookt
1 eetlepel olijfolie
Bereidingswijze
1. Kook de rijstnoedels
Kook de rijstnoedels volgens de gebruiksaanwijzingen van de verpakking.
2. Bak het rundvlees
Verwarm de grote koekenpan of wok en bak in een beetje olie de gesneden stukjes rundvlees kort aan. Haal het vlees vervolgens uit de pan.
3. Bak de groenten in de kruidenpasta
Voeg de kruidenpasta in de pan en bak hierin de gesneden groenten ca. 1 minuut. Hierna de rundvlees nog 1 minuut meebakken.
4. Serveer het gerecht
Serveer en garneer het gerecht met een paar cashewnoten.
Maaltijdtips
Voeg zelf geen zout meer toe
Drink een glas water bij het eten
Kinderen van 4-8 jaar hebben ongeveer de helft van een volwassen portie nodig