Disclaimer

Belangrijke mededeling: De wereldgezondheidsorganisatie (WHO*) heeft aangeraden dat zwangere vrouwen en moeders worden geïnformeerd over de voordelen en superioriteit van borstvoeding in het bijzonder dat het de beste voeding is en optimale bescherming tegen ziektes biedt voor zuigelingen. Consulteer altijd uw arts of consultatiebureau voordat u besluit om tot flesvoeding over te gaan. (*Referentie: Internationale Code voor de Marketing van zuigelingenvoeding, zoals aangenomen tijdens de bijeenkomst van de wereldgezondheidsraad in resolutie WHA 34.22, mei 1981).

Het is wettelijk niet toegestaan om informatie te geven over flesvoeding voor baby’s van 0-6 maanden. Daarom vind je hier alleen informatie over flesvoeding voor kindjes vanaf 6 en 12 maanden (aangeduid met een 2 of 3 op de verpakking). Heb je vragen over flesvoeding voor baby’s jonger dan 6 maanden, bel met de Consumentenservice van Nestlé op 0800-0230131 of vraag je verloskundige of consultatiebureau arts.

Geniet van de voordelen van

MVP Logo

Zo ontvang je een superhandig voedingsboekje, gepersonaliseerde nieuwsbrieven en uitnodigingen voor het testen van (nieuwe) babyvoeding producten.

 • Handige voedingstips baby

  Tips voeding

  Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordervol tips en voedingsschema's

 • Gepersonaliseerde nieuwsbrieven

  NIEUWSBRIEF OP MAAT

  Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje

 • Test Nestlé Babyvoeding producten

  Test onze producten

  We nodigen jou en je kindje uit om (nieuwe) babyvoeding producten te testen.

 • Winacties Nestlé Babyvoeding

  Winacties

  'Baby & me' members-only winacties met leuke prijzen.