Probeer gratis LITTLE STEPS
Probeer gratis LITTLE STEPS® opvolgmelk

De nummer 1 in flesvoeding wereldwijd met meer dan 150 jaar ervaring.

NESTLÉ LITTLE STEPS Standaard

LITTLE STEPS assortiment

 

 

LITTLE STEPS®  12 maanden6 maanden0 maanded

LITTLE STEPS® Standaard

LITTLE STEPS® is speciaal ontwikkeld voor baby's en zorgt voor een goede basis. Vanaf 6 maanden kan je LITTLE STEPS® 2 gebruiken. En is je kindje 12 maanden of ouder? Dan kan je overstappen naar LITTLE STEPS® 3.

productblue@SVG
Ontdek de producten
LITTLE STEPS 1 zuigelingenmelk standaard

0+ maanden

LITTLE STEPS® 1 zuigelingenmelk standaard 0+ maanden 800 g
0
0/5
LITTLE STEPS 2 opvolgmelk standaard

6+ maanden

LITTLE STEPS® 2 opvolgmelk standaard 6+ maanden 800 g
5
4.6/5

LITTLE STEPS® 2 is speciaal ontwikkeld voor baby's vanaf 6 maanden en zorgt voor een goede basis. LITTLE STEPS® opvolgmelk bevat, zoals alle opvolgmelk, vitamine D. Vitamine D is belangrijk voor de normale ontwikkeling van de botten en het immuunsysteem. Met 600 ml LITTLE STEPS® 2 per dag krijgt je baby al de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine D binnen

LITTLE STEPS 3 Dreumesmelk standaard

12+ maanden

LITTLE STEPS® 3 Dreumesmelk standaard 12+ maanden 800 g
5
4.8/5

NESTLÉ LITTLE STEPS® 3 Dreumesmelk, is geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden. Deze opvolgmelk bevat alle voedingsstoffen die je kindje nodig heeft in deze fase en zorgt voor een goede basis.

Voordelen van Nestlé Babyvoeding product
VOORDELEN
Vitamine D

Met 600 ml LITTLE STEPS® 2 opvolgmelk per dag krijgt je baby al de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine D binnen.

Geen palmolie

LITTLE STEPS® bevat plantaardige olie, zonder palmolie.

Halal gecertificeerd

LITTLE STEPS® is Halal gecertificeerd

100% recyclebaar

Het LITTLE STEPS® blik beschermt goed tegen lucht en vocht en is 100% recyclebaar. Het blik kan dus bij het PMD (Plastic of Metalen verpakkingen en Drinkpakken) afval.

Flesvoeding proeft wat zoet, zit er nou suiker in flesvoeding?

Fabrikanten houden zich aan strenge regels voor flesvoeding. In de wet is in detail vastgelegd wat er in flesvoeding moet en mag zitten en hoeveel.

We krijgen wel eens vragen binnen van bezorgde ouders over suiker. Sommige ouders denken dat er in flesvoeding suiker wordt toegevoegd. Immers, “als je het proeft, proeft het zo zoet!”. En ook als je kijkt op het etiket van een flesvoeding verpakking staat er vaak “koolhydraten waarvan suikers: xxx gram”. Dat kan verwarrend zijn, maar wees gerust: gewone witte kristalsuiker, bruine suiker of honing mag niet aan standaard flesvoeding voor baby’s tussen de 0 en 12 maanden worden toegevoegd. De suiker genoemd op het etiket van LITTLE STEPS is vooral lactose, dat is melksuiker en zit van nature in melk en heeft je kindje nodig voor energie. (bron: vnkfd)

Voedingsstoffen zijn belangrijk.

Je kindje heeft in elke fase voedingsstoffen nodig. Zoals vezels die goed zijn voor de darmpjes, extra vitamine D voor de botten en voldoende gezonde vetten. De energie en voedingsstoffen heeft een kindje ook nodig om te kunnen leren, kruipen, vallen en weer opstaan. Hier vind je een overzicht van de belangrijkste voedingsstoffen voor jouw kindje. (bron: Patricia Ploeger, gezondetenvoorjekind.nl)

Wat ziet dat etiket er toch lastig uit!

Als je de ingrediënten bekijkt van LITTLE STEPS® ziet het er best ingewikkeld uit. Dat komt doordat veel ingrediënten een wettelijk bepaalde naam hebben. Bijvoorbeeld thiamine, de verplichte term voor vitamine B1 of Riboflavine, de verplichte term voor vitamine B2.(voedingscentrum.nl)

tips blue
WIST JE DIT AL?
...het belangrijk is dat je baby rustig drinkt?

De gemiddelde drinktijd is tussen de 15 en 20 minuten. Ook geeft je baby zelf aan wanneer hij genoeg heeft gehad en hoeft het flesje dus niet altijd helemaal leeg te drinken.

Search icon

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Probeer onze slimme zoekmachine om de meest relevante informatie te vinden.