Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
LITTLE STEPS flesvoeding assortiment

LITTLE STEPS®

LITTLE STEPS® Standaard

LITTLE STEPS® is speciaal ontwikkeld voor baby's en zorgt voor een goede basis. Vanaf 6 maanden kan je LITTLE STEPS® 2 gebruiken. En is je kindje 12 maanden of ouder? Dan kan je overstappen naar LITTLE STEPS® 3.

Voordelen

 • Vitamine D

  Met 600 ml LITTLE STEPS® 2 opvolgmelk per dag krijgt je baby al de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine D binnen.

 • Geen palmolie

  LITTLE STEPS® bevat plantaardige olie, zonder palmolie.

 • Halal gecertificeerd

  LITTLE STEPS® is Halal gecertificeerd

 • 100% recyclebaar

  Het LITTLE STEPS® blik beschermt goed tegen lucht en vocht en is 100% recyclebaar. Het blik kan dus bij het PMD (Plastic of Metalen verpakkingen en Drinkpakken) afval.

Wist je dit al?

...het belangrijk is dat je baby rustig drinkt? De gemiddelde drinktijd is tussen de 15 en 20 minuten. Ook geeft je baby zelf aan wanneer hij genoeg heeft gehad en hoeft het flesje dus niet altijd helemaal leeg te drinken.

Flesvoeding proeft wat zoet, zit er nou suiker in flesvoeding?

Fabrikanten houden zich aan strenge regels voor flesvoeding. In de wet is in detail vastgelegd wat er in flesvoeding moet en mag zitten en hoeveel.
We krijgen wel eens vragen binnen van bezorgde ouders over suiker. Sommige ouders denken dat er in flesvoeding suiker wordt toegevoegd. Immers, “als je het proeft, proeft het zo zoet!”. En ook als je kijkt op het etiket van een flesvoeding verpakking staat er vaak “koolhydraten waarvan suikers: xxx gram”. Dat kan verwarrend zijn, maar wees gerust: gewone witte kristalsuiker, bruine suiker of honing mag niet aan standaard flesvoeding voor baby’s tussen de 0 en 12 maanden worden toegevoegd. De suiker genoemd op het etiket van LITTLE STEPS is vooral lactose, dat is melksuiker en zit van nature in melk en heeft je kindje nodig voor energie. (bron: vnkfd)

Voedingsstoffen zijn belangrijk.
Je kindje heeft in elke fase voedingsstoffen nodig. Zoals vezels die goed zijn voor de darmpjes, extra vitamine D voor de botten en voldoende gezonde vetten. De energie en voedingsstoffen heeft een kindje ook nodig om te kunnen leren, kruipen, vallen en weer opstaan. Hier vind je een overzicht van de belangrijkste voedingsstoffen voor jouw kindje. (bron: Patricia Ploeger, gezondetenvoorjekind.nl)

Wat ziet dat etiket er toch lastig uit!
Als je de ingrediënten bekijkt van LITTLE STEPS® ziet het er best ingewikkeld uit. Dat komt doordat veel ingrediënten een wettelijk bepaalde naam hebben. Bijvoorbeeld thiamine, de verplichte term voor vitamine B1 of Riboflavine, de verplichte term voor vitamine B2.(voedingscentrum.nl)

Ontdek de producten
Zoeken

Niet gevonden
waar je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.