Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Deel dit Product
X
Vanaf 6 maanden product icon

NaturNes Bio

NaturNes® Bio Plantaardig toetje Mango Kiwi 6+ maanden

  Productinformatie

  Op zoek naar een plantaardig toetje zonder toegevoegde suikers? 

  NaturNes® Bio 100% plantaardig Mango Kiwi is een lekker, biologisch toetje of tussendoortje voor baby's vanaf 6 maanden. Op basis van kokosmelk en gepureerd fruit. Geschikt voor kindjes met een koemelkallergie.

  Kenmerken & Voordelen
  • Lactose- en koemelkvrij
  • Bevat 45% fruit
  • Zonder toegevoegde suikers*
  • Zonder conserveermiddelen** en zonder kleurstoffen**
  • Gekoeld bewaren niet nodig

  * bevat van nature aanwezige suikers
  ** conform wetgeving

  Review

  “Yes, een vegan yoghurt toetje én ook nog eens geen toegevoegde suikers. Voor mijn zoon van anderhalf iets te kleine porties, maar goed op te lossen met wat vers fruit erbij”  - Sanne

  Papa geeft dochter NaturNes Bio Plantaardig

  Ingrediënten & Voedingswaarden
  Extra informatie
  Gebruikers geven dit product een 4.7/5
  avatar
  avatar

  Lekker fris

  Lekker fris toetje, het gaat er goed in bij mijn zoontje. Wel wat aan de duurdere kant.

  avatar

  Lekker toetje

  Het toetje valt goed in de smaak Bij mijn zoon van 6 maanden. Hij is nu erg aan het wennen om verschillende smaken te proeven. Het wennen aan dit toetje kostte hem geen moeite. De inhoud is precies goed, hij eet het bakje leeg. Het is een dunner toetje dan verwacht maar het eet wel makkelijk.

  avatar

  Verantwoord

  Yes, een vegan yoghurt toetje én ook nog eens geen toegevoegde suikers. Voor mijn zoon van anderhalf iets te kleine porties, maar goed op te lossen met wat vers fruit erbij.

  avatar

  Afwisselende smaak

  Mijn dreumes vindt ze erg lekker! De smaak is origineel en niet zo zoet als de meeste babytoetjes.

  avatar

  Lekker en gezond

  De kinderen vinden het heerlijk en het is gezond

  avatar

  Blij met dit plantaardige alternatief

  Mijn zoontje van ruim 1 jaar heeft een koemelkallergie en vind de yoghurt gelukkig erg lekker. Super fijn dat we nu iets gevonden hebben voor hem! De porties zijn (zoals al gemeld) wel erg ruim, maar gelukkig lust mama ze ook ;-) Handig is ook dat ze niet in de koelkast bewaard hoeven te worden, dus ze zijn ook makkelijk mee te nemen. Verder ben ik als moeder erg blij dat er geen rare ingrediënten in zitten. Wij zijn in ieder geval fan!

  avatar

  Tussendoortje

  Mijn baby van 7 maanden heeft dit helemaal opgesmikkeld. Lekker en niet te zoet. Ben blij met de optie biologisch, en dat het ook echt zonder gekke toevoegingen zit. De eerste keer heeft hij niet alles kunnen opeten, maar dat kon ik mooi bewaren in zijn bakje.

  avatar

  Ideaal

  Ons zoontje eet dit yoghurtje erg graag. Ook wanneer het avondeten wordt laten staan gaat dit er soepel in. Zelf natuurlijk ook even geproefd, lekkere natuurlijke smaak. Fijn om altijd in de koelkast te hebben staan.

  avatar

  Prima met verbeteringen

  Het toetje valt in de smaak, maar de portie is te groot voor mijn dochter van 13 maanden. Daarnaast verwachte ik een yoghurtachtig toetje gezien de verpakking, maar het is geel van kleur en slapper.

  avatar

  Wordt niet gegeten

  Het plantaardige toetje Mango Kiwi valt bij mijn dochtertje niet in de smaak. Op zich is ze een makkelijke eter, dus heb geen idee waarom ze dit niet wilt eten.

  Zoeken

  Niet gevonden
  waar je naar op zoek bent?

  Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.