Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Deel dit Onderwerp Pagina
X

Huilen baby

Je baby huilt, en dit is alleen maar normaal. Lees hier al onze artikelen over baby's en huilen.

Huilen baby

Je baby huilt, en dit is alleen maar normaal. Het is namelijk hun manier van communiceren, met name als een baby honger heeft en op z´n flesje wacht, wanneer hij wil bewegen en vastzit in een stoeltje of wanneer ze wakker wordt en niemand staat bij het bedje. Lees hier meer om de verschillende huiltjes te kunnen onderscheiden.

Zodra het avond wordt, begint mijn baby te huilen

Al een poosje is mijn baby 's avonds altijd op hetzelfde tijdstip ontroostbaar. Is hij bang voor het donker? Heeft hij ergens pijn? Is het een driftbui? Iemand zei me dat dat het "huiluurtje" is - wat is dat?

 

baby huilt

Mijn baby huilt, wat kan ik doen?

Toen mijn baby werd geboren, was ik dolgelukkig met zijn gehuil. Nu we thuis zijn word ik soms wanhopig van zijn gehuil, dat varieert van gejammer tot gekrijs. Ik weet niet zo goed wat ik moet doen, want soms snap ik echt niet wat mijn baby bedoelt.

 

baby huilt

Een rood gezicht van boosheid

Gisteren lag hij midden in de winkel van boosheid op de grond te rollen. 's Middags gooide hij zijn speelgoed door de kamer toen ik hem kwam halen voor het eten. En al wekenlang is zijn antwoord op iedere vraag "nee". Mijn kindje, dat altijd zo "makkelijk" was, lijkt wel een compleet ander kind. Hoe moet ik met zijn boze buien omgaan?

 

Huilende baby

Wat moet ik doen als mijn peuter ‘s nachts begint te schreeuwen?

Meestal valt mijn kindje binnen een paar minuten in slaap, maar tegenwoordig wordt hij midden in de nacht schreeuwend wakker en is maar moeilijk te kalmeren. Ik maak me zorgen en kan wel wat advies gebruiken...

 

Baby schreeuwen
Gerelateerd
Zoeken

Niet gevonden
waar je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.