Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Deel dit Recept
X

Spinazie en ricotta terrine

Zwangerschap

Spinazie en ricotta terrine

MoeilijkheidsgraadGemiddeld

Porties10

Voorbereidingstijd0mn

Kooktijd0mn

Ingrediënten
  • 1 MAGGI Bouillonkuipje Groente
  • 410 ml ongezoete gecondenseerde melk
  • 4 eieren
  • 450 g diepvries spinazie (gesneden)
  • 500 g ricotta (Italiaanse kaas)
  • 10 g boter
  • Nootmuskaat
  • Zout en peper
Kookgerei

Gewone oven, Pan, Cakevorm

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200°C.

2. Ontdooi de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg de kruiden toe.

3. Klop de eieren. Voeg de gecondenseerde melk, de groentebouillon, ¾ gepureerde ricotta en de uitgelekte spinazie toe. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Meng alles goed door elkaar.

4. Giet de helft van het mengsel in een ingeboterde cakevorm. Snijd de resterende ricotta in plakken en plaats deze in het midden van de terrine. Bedek het met het resterende mengsel.

5. Bak in de oven voor 30 minuten.

6. Haal het uit de cakevorm en serveer warm.

Word lid van de Nestlé Baby Club

Probeer gratis producten uit en maak gebruik van praktische tools.

  • ActiesSpeciale acties en promoties
  • Voedingsschema babyHandige voedingsschema's
  • Groeicurve babyHoud de groeicurve van je baby bij

Registreer!