Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Deel dit Product
X
Vanaf 6 maanden product icon

NaturNes Bio

NaturNes® Bio Plantaardig toetje Appel Ananas 6+ maanden

  Productinformatie

  Op zoek naar een plantaardig toetje zonder toegevoegde suikers? 

  NaturNes® Bio 100% plantaardig Appel Ananas is een lekker, biologisch toetje of tussendoortje voor baby's vanaf 6 maanden. Op basis van kokosmelk en gepureerd fruit. Geschikt voor kindjes met een koemelkallergie.

  Kenmerken & Voordelen
  • Lactose- en koemelkvrij
  • Bevat 43% fruit
  • Zonder toegevoegde suikers*
  • Zonder conserveermiddelen** en zonder kleurstoffen**
  • Gekoeld bewaren niet nodig

  * bevat van nature aanwezige suikers** conform wetgeving

  Review

  “Mijn kleine smult echt van dit toetje. De inhoud is wel een beetje veel voor een kindje van 6 maanden, maar dan kun je het goed bewaren tot een later moment. Wat nog een ander belangrijk bijkomend voordeel is: het is een verantwoord toetje. Ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk.”  - Fleur

  Kindje eet NaturNes Bio Plantaardig

  Ingrediënten & Voedingswaarden
  Extra informatie
  Gebruikers geven dit product een 4.8/5
  avatar
  avatar

  Heerlijk toetje

  Mijn kleine smult echt van dit toetje. De inhoud is wel een beetje veel voor een kindje van 6 maanden, maar dan kun je het goed bewaren tot een later moment. Wat nog een ander belangrijk bijkomend voordeel is: het is een verantwoord toetje. Ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk.

  avatar

  Eens wat anders

  Mijn zoontje van 15 maanden vindt het een heerlijk toetje. Enerzijds een echte smaakexplosie (de smaken van het fruit komen duidelijk naar voren). En anderzijds mild van smaak door de kokos. Ik vind het product tussen een fruithapje/tussendoortje en een toetje inzitten. Als bijkomend voordeel is het product minder gezoet dan de 'standaard' toetjes. Ik zeg een mooie aanvulling op het toetjesmenu van mijn zoontje!

  avatar

  Makkelijk mee te nemen, lekker verantwoord

  Makkelijk mee te nemen toetje, normaal maak ik thuis alles vers, maar iets meenemen kan vaak alleen gekoeld en dat is met dit verantwoord toetje niet nodig. Altijd in de tas, voor als je even snel iets tussendoor wil geven. Ons zoontje vindt het heerlijk!

  avatar

  Fijn en verantwoord toetje!

  Wat het belangrijkste is, is dat de kleine man het toetje lekker vindt. Dit is gelukkig het geval, dus voor ons als ouder is het heel fijn dat je de kleine een toetje kan geven welke ook nog verantwoord is. Wij kunnen het product zeker aanraden!

  avatar

  Lekker

  Mijn kindje vind deze heel lekker en ik raad deze zeker aan aan andere mama's

  Zoeken

  Niet gevonden
  waar je naar op zoek bent?

  Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.