Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Deel dit Recept
X

Fruitcarpaccio met chocoladesaus

Zwangerschap

Fruitcarpaccio met chocoladesaus

MoeilijkheidsgraadMakkelijk

Porties4

Voorbereidingstijd0mn

Kooktijd0mn

Ingrediënten
  • ½ ananas
  • 50 g pure/dark chocolade om te koken
  • 2 kiwi’s
  • 1 kleine mango
  • 1 theelepel gemalen kaneel
  • 70 ml ananassap
Kookgerei

Steelpan

Bereidingswijze

1. Schil en snijd het fruit: snijd de ananas in dunne plakjes en de mango en kiwi’s in kleine stukjes. Schik op 4 borden.

2. Smelt de chocolade met de kaneel en vruchtensap in een steelpan op een laag vuur en mix dit door elkaar.

3. Smeer de borden in met de kruidige chocoladesaus. Dien direct op.

Word lid van de Nestlé Baby Club

Probeer gratis producten uit en maak gebruik van praktische tools.

  • ActiesSpeciale acties en promoties
  • Voedingsschema babyHandige voedingsschema's
  • Groeicurve babyHoud de groeicurve van je baby bij

Registreer!