Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Deel dit Artikel
X
blogpost rebecca boektje naturnes bio on the road

Blogpost Rebecca Boektje

 

Voor mijn website en werk als reisjournalist zijn we veel onderweg en vaak op reis. Dat varieert van drie weken Bali of Thailand tot een weekend Zeeland, een weekend Texel of een week luieren op Curaçao met kids. En het enige wat tijdens ál die tripjes echt onmisbaar is, is wat te eten of snacken.

donderdag, 6 juni, 2019 - 10:14

 

En dan het liefst iets wat ze echt lekker vinden en waar ze echt blij van worden, maar ook niet te ongezond want ik vind dat je van ongezonde shit echt vervelende kinderen krijgt. Ik ben vroeger heel erg allergisch geweest voor kleurstoffen dus ik spreek een beetje uit ervaring maar als Yuki een dik stuk taart op heeft is ze echt klieriger en lastiger dan normaal. Ik ontdekte een nieuw biologisch merk, NaturNes Bio, en zij hebben allemaal handige, lekkere en verantwoorde snacks en tussendoortjes voor kleintjes. Handig!

Laten volproppen met troep of zorgen dat ze toch iets verantwoords binnen krijgen?
Naturnes Bio 

Bij Yuki was ik iets strenger tot haar eerste jaar maar dat kwam meer omdat als ik geen stuk taart nam, zij ook geen hapje kreeg. Als we nu naar een feestje gaan dan begint Yuki zodra ze haar ogen open heeft al met “vandaag ga ik een hele grote taart eten”. En je begrijpt, als Yuki taart zit te eten en Ravi ziet dat… Dan krijgt ie al snel toch een hapje of likje of iets. Wat natuurlijk prima is en af en toe wat mij betreft geen probleem. Maar als je echt niet op zou letten dan proppen ze zich helemaal vol met troep. Daarom zorg ik altijd dat ik iets bij mij heb wat ik hem kan geven wat hij ook lekker vindt en wat niet zo slecht is als taart. De knijpzakjes van NaturNes Bio zijn hier bijvoorbeeld ideaal voor. Deze kan je met een lepeltje geven maar Ravi kan ze ook gewoon leeg zuigen.

We gaan op reis en nemen mee…
NaturnesBio

Naast luiers, een IPad, spenen en flesjes nemen we elke reis steevast een hele tas met hapjes, snacks en tussendoortjes mee. Om te voorkomen dat de kids honger krijgen (hongerige kids zijn geen gezellige kids) en om ze af en toe als het dreigt mis te gaan een beetje blij te maken met wat lekkers. Yuki is dol op alle soorten knijpzakjes en ook de knijpzakjes van NaturNes Bio zijn favoriet. Handig ook dat Ravi deze mag, want ze zijn voor kindjes vanaf zes maanden. Er zitten geen toegevoegde suikers in (bevat alleen van nature aanwezige suikers) en ze voldoen aan de strenge eisen van biologische babyvoeding. Zo’n knijpzakje is helemaal handig omdat je dus geen lepeltjes of iets nodig hebt en de kids zichzelf kunnen bedienen. En dat is natuurlijk dubbel winst.

Zuivelhapje als toetje
Naturnes Bio

Ik ben totaal niet van het omkopen en als Yuki niet wil eten dan eet ze wat mij betreft niet, maar als ze heel goed eet wil ik haar ook een soort van ‘belonen’. Ze is dol op yoghurt en fruit en dat krijgt ze dan ook vaak na het eten. Ravi zat er dan in het begin een beetje ‘verloren’ bij maar begon al gauw te protesteren als zij nog wel wat kreeg en hij niet. Ik kan hem natuurlijk Yuki’s yoghurt geven, maar omdat hij nog zo klein is geef ik toch de voorkeur aan iets wat echt meer voor baby’s vanaf zes maanden is. Ik zag dat NaturNes bio ook zuivelhapjes habben en daar is hij ook dol op. Het lijkt onwijs op Yuki’s ‘grote mensen yoghurt’ maar is speciaal voor kleintjes vanaf zes maanden. NaturNes Bio Peer-Banaan bevat geen toegevoegde suikers, alleen van nature aanwezige suikers en alle producten die erin zitten zijn afkomstig van biologische landbouw. Voor alle ingrediënten klik hier. Dat vind ik toch voor zo’n kleintje nog wel fijner en wat helemaal handig is, is dat Yuki het ook lust dus zo is iedereen weer blij en tevreden!

Lees meer

Meld je aan voor NESTLÉ Baby & me

En ontvang direct een superhandig voedingsboekje, gepersonaliseerde nieuwsbrieven en uitnodigingen voor het testen van (nieuwe) babyvoeding producten.

  • Voedingsboekje NestléOntvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordervol tips en handige voedingsschema's.
  • Nieuwsbrieven afgestemd op leeftijd kindjeOntvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje.
  • Testen NESTLÉ babyvoedingWe nodigen jou en je kindje uit om (nieuwe) NESTLÉ babyvoeding te testen.
  • Winactie baby & meOf wat dacht je van 'Baby & me' members-only winacties waarmee mooie prijzen te winnen zijn.
Gerelateerd
Zoeken

Niet gevonden
waar je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.