Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
 • Nestlé Baby & Me. Wij zijn er voor jou van zwangerschap tot peuter.

  Zoveel vragen en nog meer antwoorden. Soms word je een beetje gek van alles wat je vindt als je online gaat zoeken. Wij gaan je helpen met informatie over de fase waar jij in zit als ouder; vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent tot aan de eerste driftbui van je kindje.

 • Voor alle eetmomentjes

  Wij maken voeding speciaal voor baby's. Nummer 1 wereldwijd in babyvoeding

 • Handig voedingsschema

  Tijd voor de eerste hapjes! Een leuke, maar ook spannende periode. Hoe weet je namelijk of je kindje genoeg binnenkrijgt ? Een voedingsschema kan hierbij helpen.

 • Baby Biologisch: niet zomaar bio, bio voor baby’s

  Wij streven ernaar de natuur te behouden zoals we die gevonden hebben. Daarom durven we met een gerust hart te zeggen dat onze biologische babyvoeding een goed alternatief is voor jouw baby. Maar wat is ‘baby biologisch’ precies?

Belangrijke informatie

Wij zijn van mening dat borstvoeding de ideale voeding is voor baby's en we staan volledig achter de aanbeveling van de WHO om uitsluitend borstvoeding te geven gedurende de eerste zes maanden.

Wij beseffen ons ook dat borstvoeding niet voor alle ouders een optie is. Wat je voedingskeuze ook is, NESTLÉ Baby & me is er voor jou.  Wij delen de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding en we zorgen ervoor dat jij je gesteund en zeker voelt dat je jouw baby de best mogelijke voeding geeft.

Mis dit niet
Meld je aan voor NESTLÉ Baby & me

En ontvang direct een superhandig voedingsboekje, gepersonaliseerde nieuwsbrieven en uitnodigingen voor het testen van (nieuwe) babyvoeding producten.

 • Voedingsboekje NestléOntvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordervol tips en handige voedingsschema's.
 • Nieuwsbrieven afgestemd op leeftijd kindjeOntvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje.
 • Testen NESTLÉ babyvoedingWe nodigen jou en je kindje uit om (nieuwe) NESTLÉ babyvoeding te testen.
 • Winactie baby & meOf wat dacht je van 'Baby & me' members-only winacties waarmee mooie prijzen te winnen zijn.
Zoeken

Niet gevonden
waar je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.