- 150g verse bloemkool
- 1 eetlepel kwark
- 1 eetlepel geraspte kaas
- 1 mespuntje kerriepoeder
- ½ theelepel koolzaadolie
-
5 minVoorbereidingstijd
-
15 minBereidingstijd
-
20 minTijd totaal
-
Snijd de bloemkool in stukjes van 1cm. Was de bloemkool en kook vervolgens 15 minuten op laag vuur de bloemkool gaar.
-
Giet de bloemkool af maar bewaar het kookvocht. Mix de bloemkool, 5 eetlepels kookvocht, kaas en kerrie met een keukenmachine tot een vloeibare puree. Voeg naar keuze meer of minder dan 5 eetlepels kookvocht toe.
-
Serveer warm aan je kindje. Let op, niet te heet!
Geniet van de voordelen van
Zo ontvang je een superhandig voedingsboekje, gepersonaliseerde nieuwsbrieven en uitnodigingen voor het testen van (nieuwe) babyvoeding producten.
Tips voeding
Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordevol tips en voedingsschema's
NIEUWSBRIEF OP MAAT
Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje
Test onze producten
We nodigen jou en je kindje uit om (nieuwe) babyvoeding producten te testen.
Winacties
'Baby & me' members-only winacties met leuke prijzen.